Milos

18.21

Meidän kolmantena päivänä Kreikassa suunnattiin aikaisin aamulla satamaan ja sieltä hypättiin lautalle. (Vinkkinä niille jotka kirjautuu ulos hotellista ennen aamiaisen alkamista; kannattaa kysäistä saako hotellista take-away aamiaista!)
Meidän lauttamatka kesti 3 tuntia ja en usko, että olisin jaksanut olla siinä lautalla enää yhtään pidempään, oli aika keikkuva matka! :-D Harvoin kärsin matkapahoinvoinnista ja pystyn huvipuistoissakin menemään hurjimpiihin laitteisiihin, mutta huh tuo kolme tuntia oli kyllä aika tuskaa :-D 


Me yövyttiin Lagada Beach nimisessä hotellissa Adamas nimisessä satamakylässä. Meidän hotelli sijaitsi ihan rannan tuntumassa ja uima-allaskin löytyi (tää ehkä jälleen kerran syynä meidän hotelli valinnalle. Harvasta hotellista se nimittäin löytyi!).
En usko, että olisin tuossa isossa hotellissa viihtynyt sen pahimpina turistirysä aikoina. Nyt siellä oli varmaan kymmenen muuta meidän lisäksi, joten oli kyllä altaalla ja rannalla reilusti tilaa :-D

Tuo Adamas-kylä oli aivan ihana rantabulevardeineen, mistä löytyi pieniä kauppoja ja paljon ravintoloita (miks mulla ei oo tästä mitään kuvaa?). Oli ihana nautti illallista ihastellessa merta ja laivoja.
Yksi mainitsemisen arvoinen drinkkibaari mainittava sen upean sijainnin takia. Harvoin sitä tulee drinkkejä enää juotua, mutta kyllä noissa maisemissa yhden jos toisenkin! Nimittäin baari nimeltä Akri.


Me ei kummoisempia tuolla saarella rentoutumisen ohella tehty paitsi yhtenä päivänä vuokrattiin mönkijä ja ajeltiin ympäri saarta. Ja tässä olisi muutama paikka mitä me käytiin katsomassa:


Klima Village - Ihana pieni kalastajakylä, ehdottomasti näkemisen arvoinen!


Sarakiniko Beach - Tänne valkoisille kallioille pysähdyttiin hetkeksi nauttimaan auringosta sekä tietysti uimaan.


Plaka- kylä - jonne me ei mönkijällä ajettu, vaan käveltiin sinne noin tunnin matka. Matka meni nopeasti ihastellessa vuorimaisemia. Plakassa oli tosi ihania pikkuisia kujia ja portaita sinne tänne.


Milos oli mun mielestä ihan nappi valinta, vaikka montaa muutakin saarta ensin mietittiin. (En ollu Miloksesta ennen edes kuullutkaan!)  Tosi kaunis ja ainakin tuohon aikaan hyvin rauhallinen. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Wow, it is so beautiful there!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 2. Empä oo koskaan tullut edes ajatelleeksi pyytää take away aamaista! Kiitos vinkistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! En ollut varma onko tää kaikille ihan itsestään selvyys : D

   Poista