Bye February, Hello March!

By Mia - 8.00

Tässä tulis helmikuun aikana kameraan sekä puhelimeen tallentuneita kuvia ja kuulumisia!Lemppari kahvittelu paikka, Deliberi K7! Siellä on tullut tän kuun aikana käytyä useampaankin kertaan. Musta tuo sisustus on vaan niin kiva ja siellä ei oo koskaan tungosta.

Näitä lumisia talvimaisema-kuvia löytyy puhelimesta vaikka kuinka paljon. On täällä vaan niin kaunista.

Helmikuu on ehdottomasti tuonnut tullessaan auringonpaisteen. Täällä meidän kämpässä on niin ihanan valoisaa! Ja kuuma!

Meillä alkaa olla aikalailla kaikki tarvittava täällä kotona ja ei olla hetkeen osteltukkaan mitään koti juttuja, paitsi tuo kyseinen taulu. Oli pakko saada seinille jotain ja tuo Deseniolta hommattu Helsinki-kartta sopii meidän keittiöön paremmin kuin hyvin!Pizza päivä! Jos laiskuus iskee eikä jaksa itse vääntää pizza pohjaa, voin ehottomasti suositella Lidlin valmis pizzapohjaa, jossa tulee tomaattikastikkeetkin vielä mukana! Nam!

Niin kuten sanottu, näitä talvimaisema-kuvia riittää. 

Dymo-kone, paras keksintö (ja koukuttavin) ikinä! Innostuin tosta niin paljon, että meillä on kaikki maustepurkit, roskikset, saippuapurnukat ym. saaneet etiketit :-D

Käytiin yks päivä kävelyllä Munkkiniemessä ja kahvilla Torpanrannassa, ja siellä sattui olemaan aika kiva auringonlasku. Tuo on yks mun lemppari alueista Helsingissä ja ei onneksi asuta tosta kauhean kaukanakaan.


Oon kova kantamaan töistä kotiin kaikenmaailman tilpehöörit, ettei ne joutuisi roskiin. Kuten nämä kyseiset kukat ja ilmapallot pelastin roskiin joutumiselta, haha!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia