Miltä tuntuu olla takaisin Suomessa?

By Mia - 19.32

Aikalailla tasan kaksi kuukautta Suomessa eloa takana. Niin miltä tuntuu olla taas takaisin täällä neljän vuoden jälkeen? Pakkoa sanoa, että hyvältä!
Niinkuin alkuun kirjoitin, niin ensimmäiset viikot tuntui siltä kuin oltaisin vaan lomalla täällä ja kohta olisi lähtö takaisin Lontooseen. Noiden parien viikkojen jälkeen taas alkoi tuntumaan siltä, ettei sitä koskaan olisi edes missään muualla ollutkaan, vaikkakin Helsinki on minulle ihan uusi paikka.
Kyllä tänne on niin paljon halunnut tulla takaisin ja odottanut tätä, että kyllä tästä on nauttinut. Ainakaan tässä vaihessa en kaipaa takaisin Lontooseen tai mihinkään muualle, täällä on hyvä!
Sitä en osaa sanoa asutaanko me täällä koko loppu elämä vai jossain ihan muualla.


Paluuta on varmasti myös helpottanut se, etten palannut yksin vaan poikaystävän kanssa, niin ei se arki niin paljoa muuttnut. Myöskin varmasti se, että me päästiin heti muuttamaan omaan kämppään eikä tavinnut asua kenenkään nurkissa. Molemmilla oli myös työpaikat tiedossa, niin päästiin arkeen heti kiinne.
Kaikki muutkin käytännön asiat ja paperihärdellit ovat sujuneet yllättävän hyvin!

En ole ennen ollut talvi ihmisä yhtään. Olisin viisi vuotta sitten varmasti nauttinut lumettomasta ja leudosta talvesta, joten vähän jännitti miten tää ensimmäinen talvi täällä tulee menemään.
Ihan päin vastoin on mennyt! Hassua sanoa, mutta oon nauttinut tästä lumesta ja kylmyydestä ja odotan vain milloin sataa lisää lunta!
Ehkä ainoat negatiiviset asiat mitä tähän mennessä on tullut vastaan niin ihmiset. Miten sen nyt kauniisti osaisi sanoa... :-D Suomalaiset osaavat ehkä välillä olla aika tympeitä!
Ja se, kuinka kallista matkustaminen Suomesta on!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia