Sneak peek to our home

11.47

Huomenna tasan kuukausi elelty tässä meidän ihanassa Helsingin kämpässä. Malttamattomana pakko tulla jakamaan pari kuvaa miltä täällä tällä hetkellä näyttää. Läheskään valmista täällä ei ole, mutta pikku hiljaa alkaa näyttämään jo kodilta. Ja ottaen huomioon, että me muutettiin tänne ilman kalusteen kalustetta niin aika kivalta jo näyttää! 
Meillä on tässä tosiaan 60 neliötä ja lasitettu parvekekin löytyy.


Jos joku on koskaan mun aiemmassa kämpässä käynyt niin aika vaaleanpuna painotteinen sisustus mulla on aina ollut, josta halusin ehdottomasti nyt eroon. Ja tiedän että tuo toinenkin osapuoli huolisi kotiinsa varmaan jotain muuta väriä kuin vaan vaaleanpunaista... Siitä onkin hyvin päästy eroon kuten huomata saattaa! Tällä hetkellä ainoastaan mun meikkauspöytä makkarissa on aika vaaleanpuna painotteinen, mutta eikös jotain tyttömäistä saa kuitenkin olla?


Muuten ollaan aika neutraalissa värimaailmassa pysytty ja ainakin itse tykkään kovasti. 
Olkkari uupuu edelleen tv-tasoa, jota on ollut yllättävän vaikea löytää, Tai siis sellaista mikä miellyttäisi omaa silmää, eikä maksaisi maltaita! Muuten taitaa olla kaikki isoimmat hankinnat hankittu.


Parvekkeesta ei tällä kertaa kuvia, sillä siellä ei pöytää ja tuolia kummempaa vielä tällä hetkellä ole. Sen sisustus jääkööt keveemmälle!


You Might Also Like

0 kommenttia