Vuosi 2017

By Mia - 10.39

 Vuosi 2017 oli aika kiireinen vuosi ja tän vuoden kansiosta löytyy vähiten kuvia hetkeen! Vuoden alussa mun poikaystävä aloitti etsimään töitä Suomesta ja kaipasi kovasti suomen kielen tulkkia tässä hommassa ;-D Eli siihen mun vapaa-aika aikalailla menikin. Aika monesti toivo meinasi mennä koko tämän muuton ja työnhaun suhteen, mutta onneksi ei kuitenkaan luovutettu!

Työnhaun ohella ehdittiin kuitenkin käydä lomailemassa muutamaan otteeseen. Käytiin tammikuun lopulla Pariisissa, joka oli oikein onnistunut loma!
Maaliskuussa suunnattiin vähän kauemmaki nimittäin Dominikaaniseen Tasavaltaan, ja siellä oli ehkä kauneimmat maisemat missä oon koskaan ollut! Paluumatkalla takaisin Lontooseen vietettiin 24 tuntia New Yorkissa, mikä ei siis ollut suunniteltu juttu...

 Lontoossa yritettiin tehdä mahdollisimman monta juttua ennenkuin muutto koittaisi, vaikka muutosta ei vielä tossa vaiheessa ollut edes tietoakaan. Ja aika monta juttua lopulta jäikin tekemättä meidän listalta, mutta ehdittiin ainakin Sky Gardenissa käydä ja meidän lemppari Marokkolaisessa ravintolassa.

 Mun keväästä teki kiireisen vielä sekin, että päätin irtisanoutua nykyisestä työstäni ja tietysti oli löydettävä uusi työpaikka. Kesäkuu oli mun viimeinen kuukausi vanhassa työpaikassa ja uusi työpaikkakin löytyi yllättävän helposti ja nopeasti. 
Kesäkuussa käytiin viikonloppu lomalla Roomassa, jossa oli ihan tuskaisen kuuma!  

 Ennen mun uuden työ aloitusta käytiin heinäkuussa 2 viikon lomalla Suomessa. Mietittiin mm. missä päin Helsinkiä olisi kiva asua.

 Elokuussa sain vieraita Suomesta ja nautin mun uudesta työpaikasta. Lokakuussa vietettiin mun 25v. synttäreitä eläintarhassa :-D Ja lokakuussa saatiin myöskin hyviä uutisia, poikaystävälle tarjottiin töitä Suomesta!
Mun syksy meni jälleen taas töitä etisessä, niin ja kämppäkin piti löytää! Marraskuussa irtisanouduin mun Lontoon työpaikasta. Lensin Suomeen työhaastatteluun ja kämpän etsintään. Kämppä sekä uusi työpaikka, molemmat onneksi löytyivät tolla reissulla!

 Marraskuussa sai onneksi vähän hengähtää. Molemmilla uudet työpaikat tiedossa, kämppä tiedossa, lennot varattu ja muuttomieskin varattuna. Jälellä oli enää pakkaus.
 Marraskuussa tuli käytyä joka vuotiseen tapaan Winter Wonderlandissa. Sekä poikaystävän perheen luona Irlannissa.


Joulukuussa oli aika sanoa heipat Lontoolle ja muuttaa lumiseen Helsinkiin ja ensimmäiseen yhteiseen kämppään. Meidän muutto tänne on sujunut paremmin kuin osasinkaan kuvitella ja koti alkaa jo näyttää kodilta! 

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia