What am I going to miss?

By Mia - 11.11

Muutto tosiaan lähenee, varasin juuri toissapäivänä mun lennon Suomeen! En oikeastaan vielä ees käsitä, että me ollaan ihan oikeasti muuttamassa Suomeen :-D Vielä olisi vaikka ja mitä tehtävä ennen muuttoa ja tässä on oikeastaan enää kuukausi aikaa?!
Ajattelin, että olis hauska listata, mitä jään kaipaamaan Lontoosta, ja mitä taas en!

Mitä jään kaipaamaan täältä:

 - Halpaa kosmetiikkaa. Kuivashamppoo pullon saat Wilkosta punnalla. Mitäs se Suomessa maksaakaan? Tunnustan, että muutama kuivashamppoo pullo on pakattu mukaan! :-D

- Halvempaa ruokaa. Viikon ruokaostokset mulla maksaa yleensä noin 14-16 puntaa...
Myöskin ulkona syöminen on paljon halvempaa.


- Julkista liikennettä. Pääsee kätevästi kaikkialle. Busseja ja metroja ja junia menee koko ajan... Jopa yöllä löytyy joku keino päästä kotiin!

- Uber. Paras keksintö ja mulla toiminut aina moitteettomasti. Kyllähän se taitaa Suomessakin olla käytössä, mutta en oo kuullut siitä puhuttavan kovinkaan hyvään sävyyn, eikä kuskejakaan taida montaa olla. Kertokaa jos olen väärässä?


- Amazon. Niin kätevästi saa tilattua vaikka ja mitä suoraan koti-ovelle!

- Se, että uutta tekemistä ja näkemistä varmasti löytyy joka viikonlopulle.

- Leudompaa talvea... Oon muistaakseni kolme vuotta sitten viimeksi kokenut ne Suomen -22 asteen pakkaset. Että mitenhän tästä tulevasta talvesta selvitään :-DMitäs sitten en tule kaipaamaan?

- Yli 10 tuntisia työpäiviä, plus tuohon vielä se matkustaminen päälle... Koitappa siinä sivussa sitten pestä pyykkiä, käydä kaupassa, laittaa ruokaa, nähdä kavereita...

- Ruuhkat. Töihin mennessä yleensä metro on niin täynnä, että saat ensiksikin taistella, että pääset koko metroon ja siellä sitten seisotaankin kuin sillit suolassa..  Normaalisti puolen tunnin matka voi venyä helposti tunnin matkaksi.


- Kallista vuokraa. Okei, itse en tästä voi valittaa. Mutta jos haluaisin muuttaa joutuisin maksamaan itseni kipeäksi yhden pikkuruisen huoneen hinnasta!

- Kämppiselämää. Tämä on ehkä isoin juttu! Kaipaan sitä ikiomaa kotia. Ei tarvitse katsella kenenkään muun sotkuja. Saat käydä suihkussa just silloin kun huvittaa...

- Tästä olen valittanut myös monesti, nimittäin Lontoon vesi! Kiitos Lontoon vesi, pilaat hiukseni.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia