Irlannissa

By Mia - 14.18


Poikaystävä on viettänyt koko marraskuun perheensä luona Irlannissa, ja pääsin itse siellä tällä viikolla käymään. Oli ihana päästä lomailemaan tästä muutto hulinasta hetkeksi ja pois pahvilaatikoiden keskeltä.
Vietettiin ensin kaksi yötä Dublinissa. Käytiin mm. katsomassa uusi leffa Murder on the Orient Express, joka ei ollut kummoinen! Sekä käytiin Guinness Storehousessa, minne meillä ei ollut aikaa viime kerralla mennä. 


Keskiviikko aamuna otettiin juna poikaystävän kotikaupunkiin, jossa ei sen kummempia tullut tehtyä. Käytiin yhtenä päivänä poikaystävän perheen kesämökillä, jonne olisin voinut jäädä pitemmäksikin aikaa. 

Yhden asian tuolla ollessani kyllä opin. En nimittäin enää yritä siirrellä rahaa ulkomailla ollessani :-D Olisin halunnut siirtää UK-tilitlä mun Suomi-tilille rahaa poikaystävän avustuksella, mutta ei mennyt ihan niinkuin piti. En saannut rahoja siirrettyä en, ja koska koko homma vaikutti niin epäilyttävältä niin pankki päätti blokata pankkikorttini sekä nettipankkini :-D Ja opin tästä myös sen, että olisi varmaan ihan hyvä välillä kantaa käteistä mukana, kaiken varalta...  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia