My Summer Holiday in Finland

By Mia - 20.54

Tässä tulis kunnon kilometri postaus meidän Suomen lomalta! En malta oottaa, että pääsisi takaisin näihin maisemiihin. Suomen kesässä on vaan sitä jotain.


Ensimmäiset pari päivää tuli vietettyä ihanassa Porvoossa siskoni perheen luona. Sen kummepia ei tuolla landella tullut tehtyä, oli ihana vaan rentoutua. Ja sainpahan tylsät pankkiasiat hoidettua, mistä stressasin vaikka kuinka kauan!Poikaystäväni saapui vasta pari päivää mun jälkeen Suomeen, joten tiedossa oli taas reissu lentokentälle. Siskolta siiryttiinkin majottumaan äitini luokse Kotkaan. 
Oli ihan päästä näkemään kavereita pitkästä aikaa ja tietysti ihana oli päästä noihin tuttuihin maisemiihin!


Kotkasta sitten siirryttiin Helsinkiin. Tarkoitus oli tehdä myös päiväristeily Tallinnaan, mutta syystä tai toisesta jäätiin pois laivasta :-D Noh sinne pääsee aina ja saatiinpahan yksi päivä lisää Helsingissä! 
Me oltiin varattu Helsingistä Sato Hotelli Koti, jota voin suositella lämpimästi! Pitemmät ajat tykkään ennemmin majoittua asunnossa ja kokkailla omat ruuat yms. olla ihan omassa rauhassa.


 Helsingissä tuli käytyä mm. Allas Sea Poolissa ja Linnanmäellä. Pakko sanoa, että tuntuu kuin tuosta lomasta olisi jo ikuisuus enkä kunnolla enää muista mitä kaikkea me oikein tehtiin :-D
Käytiin myös tutkiskelemassa alueita vähän Helsingin keskustan ulkopuolella, ihan vaan siltä varalta jos sinne joskus pääsisi muuttamaa (-;


Etenkin ihastuin Lammassaareen ja siihen lähialueeseen! En yhtään pistäisi pahakseni asua jossain tossa lähistöllä!

 • Share:

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Miten ihania kesäfiilistelykuvia :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Mia
  Ihania kuvia, ja tosi kiva kuulla, että viihdyit meidän HotelliKodissa. Saanko postata linkin blogiisi meidän Twitteriin?
  Kyselyterkuin
  Kaisa SATOn viestinnästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saat! Oltiin erittäin tyytyväisiä majoitukseemme (: Kiitos!

   Poista
 3. Beautiful blog ! Have a nice day.Carolina Mia

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kiitti kivasta blogista. Kiva et on viel tämmösiä pienempiä blogeja, näitä jaksaa ihan eri tavalla lukea kuin niitä isoja, persoonattomiksi muuttuneita ja mainoksia täynnä olevia blogeja. Tätä sun oon jo pari vuotta satunnaisesti lueskellut ja uusien postauksien perässä käynyt kurkkimassa. Tykkään varsinkin sun värikkäistä kuvista ja perus arkipostauksista ja mielenkiintosta lukea suomalaisen Lontoon elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kiva kuulla, kiitos! Mielelläni ottaisin postausehdotuksia vastaan (;

   Poista