10 Reissukuvaa

By Mia - 10.34

Törmäsin tähän haasteeseen parissa muussa blogissa, ja koska tykkään selailla vanhoja reissukuvia ja muistella mitäs kaikkea sitä on matkalla tapahtunut, päätin minäkin tämän toteuttaa!

1. Kuva lentokoneen siivestä
Näitä siipikuviahan riittää. Valitsin tämä koska meidän menomatka Lontoosta Atlantaan Virgin Atlanticilla oli ehdottomasti paras lentokokemus mitä mun pienen elämäni aika on ollut :-D Muistaakseni lento kesti noin 9h ja oon yksi niistä ihmisistä joka nauttii vaan istua paikallaan tekemättä juuri yhtään mitään, haha :-D Tuo lento meni kyllä nopeasti. Koneessa oli tarjolla kaikki hyvät uusimmat leffat, ilmaista ruokaa ja juomaa riitti, ei valittamista!


2. Paras vahingossa onnistunut otos
Pyysin poikaystävää ottamaan musta kuvia, ja poikaystävällä on aina tapana räpsiä kuvia myös siitä hetkestä kun kävelen takaisin kameran luokse :-D Ja tämä on siis yksi niistä kuvista ja sehän onnistuikin ihan vahingossa!


3. Luontokuva
Tämä tuli ensimmäisenä mieleen! Seljalandsfoss vesiputous Islannissa. Olihan se aika upea!


4. Kuva, joka saa hyvälle tuulelle
Ensimmäinen päivä kesäisessä koti Suomessa vuoden jälkeen! Ja poikaystävä ensimmäistä kertaa käymässä mun kotikotona. Tarvitseeko tähän muuta lisätä!


5. Kuva matkaseurasta
Kukas muukaan kuin mun poikaystävä, ja omassa elementissää eli kantamassa mun laukkua :-D


6. Postikorttikuva
Tähänkin olisi ollut monta vaihtoehtoa. Mutta maisemat Dominikaanisessa Tasvallassa oli kyllä sen verran upeat ja mulle ihan uudenlaiset kirkkaine vesineen, päädyin tähän!


7. Kuva yläilmoista
Tää kuva on meidän paluu matkalta Skourasta takaisin Marrakeshin. Me lähdettiin ajamaan hyvissä ajoin aamulla kohti Marrakechiä. Mentiin takaisin samaa vuoristoreittiä, mitä kautta oltiin myös tultu. Noh ei pitkälle päästy kun vuoristotie oli suljettu lumimyrskyn takia :-D Parkkeerattiin meidän auto ja otettiin pikku päikkärit ajatellen, että kyllä se lumipyry siihen mennessä on jo loppunut. Muistan edelleen kuinka tuo kaikki aamulla tapahtunut tuntui unelta, mutta äkkiä sitä heräsikin takaisin todellisuuteen ja kyllä, edelleen pyrytti lunta. Ei auttanut kuin lähetä ajamaan toista kautta. Matka kesti sen 12 tuntia, pienen pieniä mutkaisia vuoristo teitä ajellen, ei turvakaiteista tietoakaan, bensa lopussa, ei tietoa seuraavasta bensa-asemasta, ja kyllä vaan tuollakin puolella vuorta satoi lunta :-D Mutta perille päästiin!


8. Fiilistelykuva palmun alla
Multa ei kunnon palmu-fiilistely kuvaa löytynyt :-D Palmuista pelkästään kylläkin! Mutta tää saa kelvata, palmu löytyy ja minä sen alla (-; Tämäkin on ihan vahingossa onnistunut kuva.


9. Hyvää huomenta -kuva
Hyvää huomenta New Yorkista! Meidän kolmen tunnin välilasku venyi 24 tunniksi. Oli aika hämmentävää herätä tuolta :-D Ja se, että oltiin vietetty aiempi viikko 30 asteen helteessä ja auringon paisteessa ja nyt ulkona odotti lumimyrsky :-D


10. Lempikaupunkini
Tätä oli vaikea päättää! Jos en saisi vastata tähän Helsinkiä niin vastaan sitten Marrakechin! Kahdesti ollaan tuolla käyty ja voisin mieluusti mennä uudestaan! 

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia