My favourite places in London

20.48

Tässä tulis muutama mun suosikki paikka Lontoossa! Näitä on kyllä kertnyt useampikin tässä yli kolmen vuoden aikana, mutta aattelin listata tähän mun top5 suosikkia. 

Kew Gardens
Mun suosikki puisto Lontoossa. Okei, eihän se varsinaisesti puisto ole vaan kasvitieteellinen puutarha..
Oon käynnyt siellä monet kerrat, mutta en varmasti vieläkään oo nähnyt kaikkea, on se sen verran iso.
Sisäänpääsy tuonne on muistaakseni 15 punnan luokkaa, riippuu ostaako paikan päältä vai netistä.
Kew, Richmond, Surrey, TW9 3AE


Sky Garden
Puutarha-kahvila 35 kerroksessa upealla näköalalla. Kuka nyt ei haluaisi käydä kahvilla tommosissa maisemissa? Lippu tuonne pitää varata etukäteen, mutta se on ilmainen. Viikonloppu ajat menee super nopeesti, joten kannattaa olla valppaana niiden kanssa! Itse sain vihdoin varattu meille liput tuonne lauantaiksi muutaman viikon päähän, jes! Viikolle varmasti helpompi saada lippuja.
1 Sky Garden Walk, London EC3M 8AF


St. Katharine Docks
 Pieni ja söpö satama-alue lähellä Tower Bridgeä. Hyvä paikka käydä syömässä, jos haluaa pois ihmishulinasta. Mun ravintola lemppareita tuolla on italialainen ravintola Strada sekä ranskalainen ravintola Café Rogue.
Tosi kivan näköinen etenkin illalla.
 St Katharine Marina, 50 St Katharine's Way, St Katharine's & Wapping, London E1W 1LA


Duck & Waffle
 Paras (ja kallein…) aamupala tuli tuolla nautittua, mutta oli sen arvoista! Nuo maisemat ja auringonnousu! Ehdottomasti käytävä uudelleen ja ehkäpä tällä kertaa kattomassa auringonlaskua.
110 Bishopsgate (Heron Tower), 110 Bishopsgate, London EC2N 4AY


London Riviera
 Pop-up baari Thames-joen rannalla, lähellä Tower Bridgeä tämäkin. 2015 kesällä tuolla tuli istuttua monet kerrat iltapäivästä iltaan asti! Toivottavasti kyseinen pop-up baari tulossa myös tänä kesänä.
Queen's Walk, More London, London SE1 2DB


You Might Also Like

0 kommenttia