Last days in Dominican Republic

By Mia - 12.46

Tässä viimeisiä kuvia meidän reissulta. Joka päivä en jaksanut kameraa kanniskella mukana, saati jaksanut ottaa kuvia samoista maisemista, joten tässä aika sekalaisia kuvia loman vikoilta päiviltä !


Niinkuin jo aiemmin mainitsin, me ei sen kummempia tolla lomalla tehty ja se olikin se loman päätarkoitus, rentoutua rannalla tekemättä yhtikäs mitään! 
Ihan meidän vieressä ois ollut East National Park, jota ois ollut ihan kiva mennä tutkimaan, mutta eipä me sitten jaksettu :-D Toinen juttu mitä myös mietittiin niin veneretki Saona saarelle, mutta sekin jäi toiseen kertaan!


Torstai iltapäivällä olkin aika suunnata lentokentälle. Meillä oli välilasku tällä kertaa New Yorkissa.
Matka New Yorkiin meni ongelmitta, selvittiin lentokentälle hyvin ja lento lähti ajoissa.
New Yorkissa meidän piti tehdä check-in uudestaan, meillä oli onneksi ihan hyvin aikaa tehdä se.
Virginin check-in tiskille päästessä nainen sanoi, ettei meitä ole heidän lennolla, vaikka operoiva yhtiö siis oli Virgin Atlantic ja liput varattu Deltan kautta. Nainen kehotti menemään Deltan tiskille.
Heidän tiskillä meille sanottiin, että me ollaan kyllä Virgin Atlanticin lennolla, ei heidän.
Deltan työntekijä mukana marssittiin takaisin Virginin tiskille. He eivät siltikään löytäneet meitä kyseiseltä lennolta ja sanoivat että se portti on jo sujlettu, ei mitään siis enää tehtävissä. Heitä ei edes kiinnostanu auttaa, eivät edes suostuneet pistämään meitä seuraavalle vapaalle lennolle...
Onneksi Deltan työntekijä oli mukava ja pisti meidät heidän seuraavalle vapaalle lennolle, mikä oli vasta seuraavana iltana...
Me sitten varattiin läheltä hotelli ja vietettiin yksi yö ja seuraava päivä New Yorkissa! 
Pika visiitistä New Yorkkiin tulossa kuvia!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia