Dominican Republic

By Mia - 21.03


Vihdoin on kotiin selvitty ja ensimmäisiä reissukuvia tulee tässä! 
Me lähdettiin Lontoosta torstai aamuna kohti Atlantaa. Lennettiin Vigin Atlanticilla ja pakko sano, että paras lentokokemus tähän mennessä! :-D Ilmaista ruokaa ja juomaa riitti!
Lento kesti noin 6 tuntia ja aika meni nopeasti leffoja katsellessa. Atlantaan saavuttiin puoli tuntia etuajassa, joten meillä oli hyvin aikaa vaihtaa konetta. Kesti melkein tunti, että päästiin passintarkastuksesta!


Lento Atlantasta Punta Canaan kesti muistaakseni 2 ja puoli tunti. Perillä oltiin yhdeksältä illalla, tämäkin lento ajoissa perillä! 
Dominikaaniseen Tasavaltaan matkatessa tarvitsee Tourist Cardin, jonka sai ostettua lentokentältä jollei sitä etukäteen jo ollut. Kortti ostettiin yhdelta tiskiltä ja se annettiin pois seuraavalla tiskillä... :-D 
Perillä meitä oli bussinkuljettaja vastassa ja selvittiin oikeaan osoitteeseen Bayahibeen. Asunto me oltiin varattu Airbnb:stä, senkään kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Asunnon omistaja asui viereisessä kämpässä ja vaikka hän ei puhunut sanaakaan englantia niin ymmärrettiin kaikki mitä se kämpästä selitti. Vihdoin yhdeltätoista päästiin nukkumaan! Kaikki siis sujui mutkitta kaikesta stressailusta huolimatta.


  Ensimmäisenä päivänä herättiin ajoissa ja suunnattiin aamupalalle rannalla sijaitsevaan ravintolaan.
Bayahibe oli tosi pikkuinen paikka, mitä me juuri haluttiin. Ei haluttu jäädä Punta Canaan turistirysään. Bayahibessä oli kaikki mitä tarvittiin!


Aamupalan jälkeen suunnattiin läheiselle uimarannalle minne oli meidän asunnolta noin 10 minuutin kävely, ei siis huono! Ei tehty meidän ensimmäisenä päivänä oikeastaan sen ihmeempiä (ei taidettu tehdä koko loman aikana rannalla makoilua ihmeempää..). Sain loman aikana luettua I'm travelling alone kirjan, mikä oli tosi hyvä, vähän tylsähköstä alusta huolimatta!


 Illalla käytiin vielä illallisella kivan näköisessä ravintolassa ja ihasteltiin samalla auringonlaskua. Paikka näytti tosi lupaavalta, mutta ruoka ei meillä kummallakaan ollut kummoista.

Sellaiselta näytti meidän ensimmäinen päivä Dominikaanisessa tasavallassa. Lisää kuvia luvassa (-;

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia