Paris Day 3 & 4

By Mia - 10.47

Sunnuntaina käytiin poikaystävän toiveesta La Défensessä, mikä oli vähän uudempaa erilaista Pariisia korkeine rakennuksineen. Valitettavasti yhtäkään kuvaa ei kyseistä paikasta ole! Sieltä löyty mm. kaksi isoa ostoskeskusta, missä käytiin vaan syömässä ja suunnattiin seuraavaan paikkaan.


La Défensestä suunnattiin Montmartreen ja käytiin mm. Sacré Coeurella. Tuolla en ole muistaakseni aiemmin käynnytkään, joten oli kiva nähdä vähän uusiakin turistikohteita. Jos Sacré Courelle ei jaksa kivuta itse rappuja pitkin, kelpaa metrolippu hissiin millä pääsee ylösasti! 
Tuolla on myös hirmusesti turistikrääsä kojuja ja kauppoja, joissa oli selkeästi halvemmat hinnat kuin esimerkiksi kaupoissa/kojuissa Eiffel-tornin lähellä. 


 Ihasteltiin tuolla vielä auringonlaskua, kunnes suunnattiin hotellin kautta illalliselle!


Maanantai aamuna oltiin laiskoja eikä jaksettu lähteä mihinkään kahvilaan aamupalalle, vaan käytiin hakemassa läheisestä leipomosta aamiaista hotellille.
Makoiltiin puoleen päivään asti kunnes oli aika uloskirjautua hotellilta.
Meidän juna lähti seitsemän aikaan illalla, joten vielä oli aikaa kierrellä, ja päätettiin käydä Moulin Rougella.


Olin edellisenä iltana saannut päähänpinttymän krääsäkaupoissa myytävistä Pariisi aiheisista tauluista ja printeistä, ja semmoinen mun oli pakko saada! Käveltiin siis takaisin Montmartrelle ja löysin kivan printin 1 eurolla. Siinä olikin kaikki tuon reissun shoppailut (-;

Takaisin juna-asemalla oltiin hyvissä ajoin, eikä takaskaan tullessa ollut junan kanssa mitää ongelmaa!

 • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. It must be so wonderful in Paris! Unfortunately, I have never been there.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It was! Hope you have a chance to go there someday!

   Poista