Next stop: Paris !

By Mia - 13.09

Niinkuin otsikosta voi jo päätellä, seuraavaksi matkataan Pariisiin! Aika extemporeen tuli koko loma varattua, mutta löydettiin halvat junaliput Lontoosta Pariisiin. Ja kyllä, tällä kertaa matkataan junalla!
Eurostarin liput on aika hintavia ellei hyvissä ajoin ennakkoon niitä varaa. Mutta eurostarilta löytyy myös Eurostar Snap josta liput voi löytää tosi halvalla. Jujuna tässä vaan on se, ettet tiedä vielä varattaessa mihin aikaan sun juna on! Tuolta varataan siis normaalisti päivä milloin haluat lähteä ja aikaan voit vaikuttaa sen verran, että haluatko aamulla vai iltapäivällä lähtevän junan. Aamujuna voi olla se ensimmäinen kello viiden juna, ja iltapäiväjuna voi taas olla se viimeinen kello yhdeksän iltajuna! Viimeistää pari päivää ennen lähtöä tulee sähköpostilla lippu jossa on ajat kerrottu.
Ainakaan itselleni ei ole niinkään väliä ollaanko perillä yhdeksältä aamulla vai kahdelta päivällä...


Kaksi vuotta sitten olen viimeksi käynnyt Pariisissa ja juurikin aika samoihin aikoihin. Silloin en  jostain syystä (ehkä kurjasta ja kylmästä säästä johtuen..?) tykästynyt Pariisiin niin paljon kuin oisin kuvitellut, enkä uskonut palaavani sinne takaisin ihan näin "pian".
Mutta nyt oon taas innoissani sinne lähdössä! Ehkä eniten innoissani päästessäni matkaamaan sinne junalla! Kahden vuoden takaiset postaukset Pariisista voi lukea tästä ja tästä ! Silloin matkattiin sinne bussilla, huhhuh!


Pariisi-vinkit ovat erittäin tervetulleita! (-:

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia