Päivä Dublinissa

10.53


Meidän viimeisenä päivänä Irlannissa suunnattiin aikaisin aamulla Dubliniin, ja kierreltiin siellä puoli päivää ennen kentälle suuntaamista. Tuolla ois ollut varmasti paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, mutta koska aikaa ei ollut paljon kierreltiin vaan tossa keskustan alueella ja koitettiin nähdä mahdollisimman paljon!
Googlailin edellisenä iltana paikkoja joita haluaisin käydä katsomassa ja yksi niistä oli Zozimus baarin edessä olevat sateenvarjot :-D Tuossa ei tosiaan mitään sen ihmeempää ollut kuin ilmassa roikkuvat sateenvarjot...

Toinen juttu mitä halusin käydä katsomassa oli kaikki nuo ihanat jouluiset kadut valoineen! Sekä tietysti St. Stephen's ostoskeskus joulukoristeineen!

St. Stephen's Green! Muistuttaa kovasti puistoja Lontoossa.

Varmasti hyvin tunnettu pubi Temple Bar oli tottakai pakko käydä katsastamassa. Oli kyllä kivan näköinen kaikkinen joulukoristeineen ja valoineen! Tosta alueelta löytyi muutama muukin kivan näköinen pubi.

Hyvin pikaisesti ehdittiin käydä myös joen toisella puolella, mm. Penneys:ssä eli Primarkissa!
Dublinista itseasiasta löytyy muutama tosi kiva sisustuskauppa, josta oisin voinnut ostaa melkeen kaiken... Toinen niistä oli muistaakseni nimeltään Kilkenny Shop.

Tuolla pääsee kätevästi liikkumaan julkisilla ja hintakaan ei ole paha. Matkakortin, joka toimii junissa, raitiovaunuissa sekä busseissa maksaa 10€ ja toimii 24 tuntia!

Sellainen oli meidän päivä Dublinissa! (-:

You Might Also Like

0 kommenttia