Oxford Street Christmas lights

9.26

Islanti postauksien keskelle vähän muita aiheita. Käytiin sunnuntaina seuraamassa tätä kovasti hehkutettua jouluvalojen sytyttämistä Oxford Streetillä. Olin tosta super innoissani jostain syystä. Pakko sano ettei ollut kummoinen tapahtuma, mutta kuuluu taas varmasti näihin juttuihin mitkä on pakko nähdä ja kokea :-D Tuollahan ois ollut paljon tapahtumaa ennen itse valojen syttämistä, mutta ne jäi valitettavasti välistä tällä kertaa. Tuolla oli esiintymässä mm. The Vampsit sekä Louisa Johnson mutta nekin meni oikeastaan ohi kokonaan..

Joululomaan on tällä hetkellä 39 päivää! Ja suuntana siis Suomi! Viime joulun vietin Englannissa, joten oon innoissani päästessäni tänä vuonna viettämään sen Suomeen. Ja poikaystäväkin tulossa mukaan muutamaksi päiväksi, ennen kuin hän suuntaa viettämään joulua oman perheensä luokse.
Niin ja tässä on tosiaan vielä yksi ulkomaan matka tiedossa ennen Suomeen suuntaamista. Nimittäin matka Irlantiin poikaystävän koti kotiin! Siihenkin enää vaan kolmisen viikkoa.

You Might Also Like

0 kommenttia