Islanti kolmessa päivässä #1

By Mia - 21.45

 Islannista selvitty kotiin! Islanti oli ihana ja oisin viihtynyt siellä pitempäänkin!
Me saavuttiin Islantiin jo yhdeksän aikaan aamulla. Oltiin tosiaan vuokrattu auto, jotta päästäisiin helposti liikkumaan minne ikinä halutaan. Lentokentältä meidät tultiin hakemaan tuon autonvuokrausfirman toimesta, ja saatiin siis meidän auto ongelmitta.

 Sieltä sitten suunnistettiin Grindavikiin tarkoituksena käydä haukkaamassa lounasta ennen Blue Lagoonia! Oltiin varattu sinne liput yhdeksi.
Tottakai muutama pakollinen maisemien ihailu pysähdys matkalla. Ja törmättiin myös suomalaisiin yhdellä pysähyspaikalla!

 Noh kaikki ei sitten mennytkään ihan suunnitelmien mukaan! Mulle iski tossa matkalla ihan kauhea migreeni ja en pystynyt tekemään yhtikäs mitään. Jäi tosiaan lounaskin välistä.
Kello läheni yhtä ja murehdin, että näinköhän olo helpottaa ennen Blue Lagooniin menoa. Olin odottanut sinne menoa kaikista eniten tolta reissulta!
Ei helpottanut ei! Poikaystävä kävi neuvottelemassa, josko voitaisiin tulla parin tunnin päästä uudelleen. Ja huh, onneksi se oli heille okei, eikä vaatineet mitään lisämaksua.
Mun olopa ei vaan näyttänyt helpottavan millän! Poikaystävä kävi taas uudelleen kysymässä oisko mahdollista tulla vasta illalla, ja sehän kävi heille! 

 Ajettiin Blue Lagoonista meidän hotellille, jotta saisin levätä kunnolla. Me oltiin varattu hotelli Hafnarfjordurista, noin 45min ajomatkan päässä Blue Lagoonista. 
Mun olo alkoin vihdoin ja viimein helpottamaan jo hotellille päästessä! 
Pienen lepotauon jälkeen suunnattiin sitten takaisin Blue Lagoonille päin.

 Blue Lagoon oli ihana! Oon onnellinen, että päästiin sinne loppujen lopuksi! Oli ihan super rentouttavaa ja vietettiinkin tuolla helposti pari tuntia! Ois ollut kiva käydä tuolla kyllä päiväsaikaan, ois saannut hienoja kuvia. Ens kerralla sitten!
Vähän harmittaa, että puolet päivästä meni hukkaan, kun oltiin tuolla vaan noin lyhyen ajan. Mutta seuraavana päivänä tuli kyllä nähtyä tuon ensimmäisenkin päivän edestä!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia