Syksyn suosikkeja

By Mia - 12.07

Tässä muutama hyvin sekalainen lempparijuttu viime ajoilta!
Syksyyn ja talveen kuuluu tottakai kylpeminen ja sehän tietää uusia Lushin kylpypalloja! Viime vuonna koitin metsästää tota halloween-sarjaan kuuluvaa super glitteristä kurpitsaa, mutta se ehti joka paikasta loppua.. Niinkuin kuvasta näkyyn niin tänä vuonna sain sellaisen itselleni hommattua! Ja no muutama muukin kylpypallo tuli siinä samalla hommattua... (Tuli myös huomattu, että laatikollinen Lushin kylpypalloja toimii kivana huoneen raikastimena, haha!)

 Vihdoin ja viimein sain käsiini Zoellan Christmas 2016 -tuotteisiin kuuluvan käsirasvan! On kyllä sen kaiken hehkuttamisen arvosta, hah! Niin ihana jouluinen tuoksu!

Villapaitojen suurkuluttajana oon ihan onneissani kun nyt niitä vihdoin pääsee taas käyttämään! Ja villapaitojahan ei voi koskaan olla liikaa. 
Yks lemppari on myös Asokselta tilattu musta parka. Sitä ei ihan vielä oo päässyt täällä käyttämään, mutta se odottelee kaapissa Islannin matkaa!

Ja jotta ei tulis ihan pelkästään vaan villapaitoja käytettyä, niin tälläinen ihana olkapäät paljastava paita löytyi Primarkista. Ei kovin syksyinen, mutta eihän tota nyt kauppaan voinnut jättää. Ja sepä taitaa päätyä päälle synttäripäivänä!

Viime viikolla olin kipeenä ja sillon tuli herkkuja syötyä ihan liikaa... Jostain kumman syystä mun teki hirveesti mieli lettuja pitkästä aikaa, ja niitähän oli sitten pakko saada! Niitä tulikin syötyä niinkin paljon ettei tartte ehkä hetkeen syödä :-D Olenko ainoa kenen mielestä letut on syksyinen ruoka?!

Toinen herkku, mitä on myöskin tullut syötyä ihan liikaa, nimittäin KitKatin uudet cookie dough-patukat, nam! En niinkään niistä tavallisista KitKateista välitä, mutta noissa on sitä jotain!

Myöskin leffassa on tullut käytyä pitkästä aikaa. Pari viikkoa sitten kävin kattomassa Don't breath leffan ja voin kyllä suositella!

 • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Voisit lähettää miulle postissa tota zoellan käsirasvaa ja tota kitkattia!!!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistutteleppas lähempänä joulua!

   Poista