Landella

By Mia - 17.40

Loman päätteeksi suunnattiin vielä Porvooseen siskoni luokse rentoilemaan.
Ensimmäisenä päivänä ei tehty rentoilua ja grillailua ihmeempää! Tuolla on aina niin ihanan rauhallista ja nuo maisemat!!
 Toisena päivänä herättiin super aikaisin siinä toivossa, että nähtäisiin auringonnousu. Mutta ei tossa sumussa ollut tietoakaan auringosta... Noh oli tuo sumukin aikas hienonnäköistä siinä aamunsarastuksessa!

Päivä jatkui juhlavalmisteluilla, sillä tiedossa oli siskontytön 2-vuotis juhlat! Tulee kyllä niin nälkä näitä ruokakuvia katellessa !
 Illemmalla suunnattiin vielä Vanhaan Porvooseen kiertelemään.

 Meidän viimeisenä päivänä käytiin tutustumassa lammasfarmilla! Poikaystävä on siis kotoisin lammasfarmilta, joten häntä kiinnosttaa kaikki tuommoinen, jos joku nyt ihmetteli mitä me siellä oikein tehtiin... :-D Ja olihan se kiva itsekkin kuulla miten tuo homma toimii siellä!

 Loma meni taas ihan liian äkkiä. Suomesta paluun jälkeen mulla on ollut kauhea kaipuu sinne takaisin. Yleensä on ollut ihana palata Lontooseen, mutta jostain syystä ei tällä kertaa... Eikä tätä yhtää helpota näiden kuvien katselu! Samaisesta syystä postausten kirjottaminen oikein luonnistu.
En malta odottaa, että pääsee jouluksi Suomeen! Siihen on valitettavasti vielä hetki aikaa...
Pakko myös myöntää, että tässä on tullut haikailtua takaisin Suomeen muutosta! Ehkä noin vielä puolivuotta sitten ei Lontoosta pois muutto ois tullut mieleenkään...

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia