44 days to go...

By Mia - 8.51

Nimittäin Islannin reissuun! Oon halunnut Islantiin jo pitkään. Vihdoin sain suostuteltua myös poikaystävän lähtemään sinne (-; Hän kun olisi ennemmin johonkin lämpöiseen halunnut lomalle...
Ollaan siellä ainoastaan kolme päivää, joten toivottavasti aika riittää kaikkeen mitä ollan jo suunniteltu! Tarkoituksena meillä olisi vuokrata auto, jotta päästään näkemään vähän muutakin kuin Reykjavikin kesustaa. Vinkkejän otetaan ilomielin vastaan! 
Vähän myös mietityttää millainen sää siellä mahtaa olla marraskuussa? Noh kaiken varalta uusi toppatakki laitettu tilaukseen! Täällä Lontoossa kun ei toppatakkia ole hirveästi tarvinnut, niin kaikista olen jo ehtinyt luopumaan. Mutta tänä jouluna ois tarkotus mennä Suomeen, joten tarpeeseen tulee!
Näitä kuvia ihailessani oon kyllä entistä enemmän innoissani! Ei enää montaa päivää...
(Kuvat WeHeartIt)

 • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanaa reissua jo näin etukäteen! Poikaystäväni haluisi lähteä Islantiin kuvausmatkalle, enkä pistäisi pahakseni lähteä mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noni ei muuta kun laukkuja pakkaamaan (;

   Poista
 2. Kannattaa lukea Satu Rämön blogia Salamatkustaja! Satu asuu Islannissa ja sieltä varmasti löytyy ihan kaikki mahdolliset vinkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! (: Täytyy ehdottomasti lukea!

   Poista
 3. Oih islanti ois kyl niii ihana nähä!

  VastaaPoista