Kesäinen Kotka

By Mia - 11.51

Tasan viikko sitten palattiin lomalta takaisin Lontooseen. Tuntuu, että lomasta ois jo ikuisuus... Vietettiin vähän yli viikko Suomessa ja ensimmäiset päivät meni Kotkassa. Tässäpä kuvia kesäisestä Kotkasta!
Kotkassa ei tullut oikeastaan mitään sen kummempia tehtyä. Yritin näyttää poikaystävälle mahdollisimman paljon kotikaupunkiani, sekä nähdä kavereitani. 

Meidän tokana päivänä käytiin illalla heittämässä talviturkit läheisessä joessa. Sää ei ollut mistään parhaimmasta päästä, mutta kyllähän se nyt oli pakko päästä uimaan :-D Oli ainakin virkistävää!
Uimisen jälkeen pakotin poikaystäväni kokeilemaan saunomista. Hän ei ole siis saunassa koskaan ennen käynnyt, mutta muutamien löylyjen jälkeen tykästyi kovin! Ja saunaanhan oli sitten päästävä joka ilta :-D

 Kolmantena päivänä pakattiin piknik-eväät mukaan ja otettiin suunnaksi Varissaari! Itse olen aiemmin tuolla käynnyt vain kerran, joten oli kiva päästä sinne uudestaa ja vähän paremmalla ajalla, vaikka eihän tuo kummoinen saari ole. 
Meidän onneksi sattui aurinkoinen ja lämmin sää! Onneksi oltiin pakattu myös uimakamppeet mukaan!

 Takaisintulomatkalla käytiin kiertelemässä myös ihanassa Sapokan vesipuistossa!

Neljäntenä päivänä meille sattui kolea ja sateinen ilma, eikä taidettu sen kummempia sinä päivän tehdä, joten siintä syystä ei myöskään kuvia koko päivältä! Keskiviikkona suunnattiin Helsinkiin ja siintä tulossa kuvia seuraavassa postauksessa! (-:

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia