Helsinki

9.31

Keskiviikkoaamuna otettiin suunnaksi Helsinki, jossa vietettiin pari yötä. 
 Oltiin varattu meille pieni yksiö Helsingin keskustasta. Itse alunperin olisin halunnut hotelliin, mutta tuo osoittautuikin paljon paremmaksi vaihtoehdoksi! Ja sijainti oli ihan loistava. Huonona puolena aloin kaipaamaan yksin asumista entistä enemmän hah!

 Saavuttiin Helsinkiin jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Lounasta käytiin haukkaamassa Friend's & Brgrs nimisessä hampparipaikassa, mistä oon kuullut pelkkää hyvää. Ja ah, ainakin mun mielestä kaiken sen hehkuttamisen arvoista!

 Mahat täynnä käytiin kiertelmässä muutamat Helsingin turisti kohteet, ennen kuin saatiin avain meidän kämppään. Käytiin kurkkaamassa mm. Helsingin Tuomiokirkko, Uspenskin Katedraali ja muuten vaan pyörittiin satama-alueella!

Käytiin myös testaamassa Fish Spa! :-D  
Mitään sen kummoisempaa ei ekana päivänä tehty. Muutamat vaatekaupat käytiin koluamassa, sekä mentiin ruokakaupan kautta "kotiin" kokkailemaan!

Tokana päivänä oli tarkoitus suunnata Suomenlinnaan, mutta aamulla satoi kaatamalla vettä, joten jätettiin suosiolla menemättä!
Sen sijaan käytiin pyörähtämässä muutamilla kaupoilla sekä muuten vaan kierrelntiin ympäri Helsinkiä. Ja eksyttiin mm. Löylyyn kahville! En ollut aikaisemmin edes kuullut koko paikasta... Ilmakin oli siinä vaiheessa jo paljon parempi! (-:
Illemmalla käytiin vielä Hietaniemessä iltakävelyllä. Yritettiin myös etsiä illallis paikkaa, mutta yllätyttiin miten aikaisin kaikki menee kiinne arki-iltana! Joten jouduttiin tyytymään mikropizzaan :-D
Oli kiva päästä turisteilemaan Helsinkiin ja tutustumaan siihen vähän paremmin. Oon kyllä aiemminkin Helsingissä käynnyt, mutta lähinnä vaan Shoppailemassa! Tuon reissun jälkeen en itseasiassa pistäisi pahakseni asua siellä...

You Might Also Like

0 kommenttia