Suosikkeja

By Mia - 18.19

Zoellalta on taas tullut uusia kosmetiikka tuotteita ja pakkohan se oli itsekkin käydä niitä tutkiskelemassa! Ostin vain tuon body creamin, sillä sille oli oikeasti tarvetta. Olisi myös houkuttanut ostaa mm. kylpysuola, mutta näin kesällä ei oikee tuu kylvyssä käytyä. Tuo body cream tuoksuu ihan sairaan hyvälle, ja tuo itse purkki on niin ihana ja sopii hyvin mun huoneen sisustukseen hah!

Uusia lakanoita on tullut etsiskeltyä jo pitkään. Vihdoin itseäni miellyttävät löytyi Primarkista 11 punnalla! Mun muut lakanat taitaa olla aika vaaleanpuna-painotteisia (niinkuin moni muukin juttu mun huoneessa...), joten nuo sinivalkoiset on ihan kivaa vaihtelua siihen!

Olin viime viikonloppuna lahjaostoksilla ja sattumalta löytysin rannekorun omalla nimellä varustettuna! Tuo oli niin sievä, että eihän sitä voinnut kauppaan jättää. Ja hintaakin oli vain 5 puntaa.

Uusi musta laukku vanhan hajonneen tilalle! Tää yksilö löytyi Amazonista ja muistaakseni alle 15 punnalla. Vaikuttaa hyvälaatuiselle ja hyvin tilava, vaikka näyttää suht pienelle!

Polviinulottuvia vekkihameita on näkynyt monilla ja sain siintä myös itselleni päähänpinttymän! Täydellistä yksilö etsiskelin vaikka ja mistä, kunnes se sitten löytyi Zaran nettikaupasta. Hame saa mut ehkä näyttämään entistä lyhyemmältä, mutta minkäs teet!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia