5 x Lately

By Mia - 13.09

Viettelen tällä hetkellä vapaapäivää ja tää tuli jotenkin niin tarpeeseen! Ihana pitkä viikonloppu. Ja sama ois tiedossa myös ens viikolla, koska Bank holiday viikonloppu, ah! 
Silloin ois toivottavasti reissu Thorpe parkkiin jos vaan säät sallii, sekä vähän muuttohommia. Onneksi ei itsellä tällä kertaa edessä se muutto!
 Ajattelin tulla lykkäämään muutamat kameraan tallentuneet kuvat viime päiviltä.
 Kävin yks päivä poimimassa kukkia tuolta tien vierestä. Kukkien poimintaa ei taideta täällä päin hirveesti harrastaa, sillä moni ohikulkija kummasteli mitä ihmettä oikein kyykin siellä ojan pohjassa :-D

Myös muutama uutukainen on eksynyt vaatekaappiin. Forever21:sta täydellinen raitapaita sekä oliviinvihreä polviin ulottuva mekko. Yksi niistä väreistä joita en koskaan olisi uskonut löytäväni päältäni! Mutta tuo mekko on ihan super mukava ja voisinpa käyttää sitä vaikka joka päivä!
Uudet flipflopit Primarkista 3 punnalla! 
Ja viimeisenä, musta mekko H&M:stä. Juuri kun olin tota sovittamassa päälleni, alkoi kaupan palohälyyttimet soimaan ja koko kauppa evakuoitiin... :-D

Vielä ois muutama päivä ennen kuin pääsee Suomeen :-( Tällä hetkellä siihen on kyllä "enää" 85 päivää.. En voi usko, että siintä on kohta jo vuosi kun oo viimeksi Suomessa vieraillut?!
Mutta onneksi ihania vieraita tulossa Suomesta käymään heinäkuussa!

Oli aika kivat maisemat yks ilta matkalla töistä kotiin! Aika useestikkin ton ohi tulee kyllä mentyä, mutta nyt oli pakko pysähtyä ottamaan tosta sillasta kuva.

Sain eilen lahjaksi söpön meikkipussin varustettuna kultaisella nimikirjaimellani! Tykkään! 

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia