Jardin Majorelle Garden

9.42

Tässäpä tulis niitä kuvia Jardin Majorelle-puutarhasta! Tää oli yks paikka missä halusin ehdottomasti käydä tuon reissun aikana. Tuo puutarha on aika pieni, mutta oikein ihana! Sisään tuonne maksoi 70 dirhamia, eli noin 5 puntaa. Ei mun mielestä paha ollenkaan!
Käytiin ainoastaan tuolla puutarhassa, ei siis siellä museossa ollenkaan. Sinne olisi muistaakseni maksanut 30 dirhamia lisää ja se vaikutti hyvin pieneltä museolta. Enkä nyt mikään suuri museoiden ystävä edes ole...
Käytiin tuolla muistaakseni neljän aikoissa ja se osoittautui oikein hyväksi ajaksi, ei liikaa ihmisiä! Paikka muistaakseni sulkeutuukin jo puoli kuudelta.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Miten pääsee helpoiten lentokentältä Marrakeshin keskustaan?Paljonko se maksaa?Tiedätkö kulkeeko lentokentältä sinne keskusta-alueelle busseja?Onko Marrakeshin lentokenttä pieni vai iso?Puhutaanko yleisesti hyvin englantia vai vähän vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ollaan otettu joka kerta taksi kentältä hotellille ja toisin päin. Eli busseista en osaa sanoa. Ei olla koskaan maksettu tosta matkasta 200 dirhamia enempää. Tottakai se vähän riippuu missä sun hotelli sijaitsee, mutta meidän hotellit on olleet Medinassa, joka on tosi lähellä kenttää. Ja koska Medinassa tiet on tosi kapeita niin taksi ei välttämättä pääse ihan hotellin ovelle asti joten siellä on yleensä joku tyyppi joka vielä saattaa sut taksilta hotellille ja pyytää tosta pikku matkasta rahaa, eli siihenkin kannattaa varautua.
   Aika pieni on tuo lentokenttä!
   Ei ne siellä mitään hyvää englantia puhu, mutta koskaan ei oo tullut mitään ongelmia!

   Poista