Duck & Waffle

By Mia - 12.45

Niinkun tossa edellisessä postauksessa mainitsin varattiin pöytä Duck & Wafflesta, jossa käytiin tänään aikaisin aamulla. Herätyskello soi jo hyvissä ajoin neljän aikaan... Meillä oli pöytä siis varattuna kuudeksi! Oltiin tuolla itseasiassa jo vähän ennen kuutta, mikä osoittautuikin loistavaksi ajoitukseski ton auringonnousun suhteen!
 Oon joskus aiemmin sanonut, että Saharassa näkemäni auringonnousu oli ehkä hienoin mitä oon koskaan nähnyt. No entäs tämä sitten? Tulee hyvänä kakkosena, ellei jopa ykkösenä!
 Entäs se ruoka sitten? Oli muuten hyvää! Ja täyttävää :-D Itse otin makean vohvelin, jossa oli päällä mm. marjoja, maapähkinävoita, banaania, jäätelöä.. Tuo ei ehkä kuvissa näytä niin jäätävän kokoiselta mitä se oikeasti oli :-D Ei pystynyt millään syömään kokonaan. Poikaystävä puolestaan otti sen kuuluistan vohvelin ankalla, ja oli kuulemma hyvää sekin!
Ehdottomasti aikaisen herätyksen arvoinen! (-:

 • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. kello 6 aamupalalla :D ihan kauhian aikasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh kyllä sitä tulee välillä normi päivänäki töiden takia haukattua aamupalaa tohon aikaan! :-D Mutta lähinnä se auringonnousun näkeminen oli se pääpointti tonne noin aikasin menemisessä! (:

   Poista