Happy Easter!

By Mia - 16.24

Ihanaa pääsiäistä! Tässä ois muutama kuva mun pääsiäisviikonlopulta tähän saakka. Mitään sen suurempia suunnitelmia ei täälle pitkälle viikonlopulle ollut, paitsi oltaisiin haluttu mennä Duck&Waffle nimiseen ravintolaan nauttimaan aamiaista, mutta eipä siellä tietenkää enää pöytiä ollut vapaana näin lyhellä varoitusajalla! Sekä sunnuntaina ois tiedossa Boat race, jos vaan hyvä ilma suosii.
Perjantai aamu aloitettiin rennosti ja nautittiin aamupalaa sängyssä! Haluttiin tehdä jotain jottei koko päivä menisi sisällä laiskotellen, sillä ulkona oli ihana keväinen ilma, pitkästä aikaa... Sainkin sitten idean raahata tuon paremman puoliskon Kingstoniin. Niinkuin aiemmin mainitsin kuinka rakastunut olen kyseiseen paikkaan. Ja mikä oiskaan parempi tapa viettää aurinkoinen perjantai kun kävellen tuolla joen varrella! Niin oli muutama muukin tuonne eksynyt.. :-D
Käytiin nauttimassa lounasta Slug and Lettucessa. Ööö miksi en oo koskaan aikaisemmin käynnyt kyseisessä ravintolassa?! Oli ihan sairaan hyvää ruokaa eikä pahan hintaista ollenkaan!
Tota kuvaa katellessa huomaan kuinka kipeästi mun hiukset kaipaa kampaajan käsittelyä!! :-D Se oiskin edessä viikon päästä! Pitkästä aikaa vaivauduin myös laittamaan huulipunaa ja vieläpä aika tummaa sellaista.
 Alkuviikosta sain idean tilata polaroid-kuvia ja laittee ne yheen isoon kehykseen. Odotin innolla paketin saapumista ja tänään se vihdoin kolahti postiluukusta! 
Tänään kävin pitkästä aikaa shoppailemassa ihan vaan ensi viikkon palkkapäivän kunniaksi ja harmaata ilmaa paossa!! Ostoslistalla oli mm. reppu sekä aurinkolasit ja sieltähän ne molemmat löytyi! (-: Lisäksi vähän väriä mun harmaa-musta-valkoiseen vaatekkaappiin, nimittäin sinapinkeltainen neule. Empä olisi ikinä kuvitellut löytäväni jotain ton väristä mun päältä...

  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia