Sahara Desert

By Mia - 18.45

Tässä tulis postausta reissun kolmannesta päivästä. Viimeinkin.
Tää oli varmasti reissun huikein päivä!
Tottakai käytiin ensin nauttimassa hotelliaamupala. Jonka jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Merzougaa. Myöskin erittäin helppo suora reitti, mutta tällä kertaa edessä oli 6 tuntia ajamista...
 Matka taittui aika nopeasti ja taas kerran upeita maisemia, mutta autossa oli ihan järkyttävän kuuma! 
Merzougaan päästessä alkoi tulla pieni paniikki, sillä meidän piti olla kolmelta yhdellä hotellilla, josta meidän kameli-retki alkaisi. Sen hotellin löytäminen tuolta keskeltä ei mitään ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin kuviteltiin! Kellokin alkoi lähestyä jo kolmea!

Siellä ison tien varrella seisoskeli muutama mies joilta päätettiin kysyä neuvoa. Meillä kävi tosi hyvä sattuma sillä kyseinen mies oli juuri sen hotellin omistaja mihin oltiin suuntaamassa! :-D
Selvittiin siis perille miehen ohjeistuksella, mutta olin tosi harmissani koska oltiin noin 20min myöhässä ja olin varma, että ollaa nyt missattu meidän kameli-retki ja ajettu tänne asti ihan turhaan!
 Mutta ei oltu missattu sitä! Siellä meitä odoteltiin ja meidän lisäksi tuonne retkelle oli tulossa myös toinen pariskunta, jotka eivät olleet edes vielä saapuneet.

Lähdettiin muistaakseni viiden aikaa tuolta hotellilta kameleiden kanssa kohti meidän leiri paikkaa. Matka sinne kesti noin 1,5h ja oltiin juuri auringonlaskun aikaa siellä.
 
 
Kuten kuvista näkyy, maisemat oli aikas huikeita! Siellä sitten ihailtiin auringonlaskua ja sai myös kokeilla hiekkalaskettelua, jos sitä niin voi suomeksi kutsua... :-D

Ton jälkeen meillä oli ruokailu sekä nuotio hetki :-D Ruoka tuolla oli mielettömän hyvää! Ja yllätyin positiivisesti tosta leiripaikasta, meillä oli siellä siis ihan kunnon sängyt teltoissa sekä oikea vessa! :-D Oli myös kiva, että meidän kanssa tonne sattui mukava saksalainen pariskunta, joiden kanssa tultiin hyvin juttuun! (-:
 Koko homma maksoi 35euroa per henkilö, ja tohon kuului siis litran vesipullo sekä illallinen ja aamiainen. Suosittelen ehdottomasti käymään!! Nyt jälkeen päin näitä kuvia katellessa on kyllä hirveä kaipuu takaisin tonne..
Oli kyllä kokemisen arvoinen ja tähtitaivas tuolla on ihan mieletön! 
Suosittelen myös ottamaan jotain lämpöista vaatetta sillä yö tuolla oli kylmä. Sekä aamulla takaisin matkatessa oli myös tosi viileä.

  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. wauu kuulostaa ja näyttää iha uskomattomalta! oon niin kateellinen ja ootte nii söpöjä!;)

    VastaaPoista