Morocco day 4

By Mia - 15.19

Elikkä jatkoa edellispäivään!
Tuolla oli herätys jo ennen seitsemää, jotta nähtäisiin auringonnousu. Olin tosi väsynyt sillä en tietenkään ollut pakannut tuonne mitään kovin lämöistä mukaan ja palelin yöllä...
 
Mutta ton auringonnousun takia ei haitannut tippaakaan herätä niin aikaisin!! Matkattiin takaisin meidän hotellille auringonnoustessa. Oli hieman viileä, mutta toi matka takaisin päin tuntui menevän onneksi paljon nopeammin.

Hotellille päästessä oli mahdollisuus käydä suihkussa ym. siistiytyä ja nauttia aamupalaa. Meillä ei oikein ollut aikaa suihkussa käymiselle, joten syötiin vaan nopeasti aamupala ja lähdettiin ajamaan takaisin päin sieltä mistä eilen tultiin! Tällä kertaa oli ehkä noin tunti vähemmän ajamista, sillä seuraava hotelli oltiin varattu Skourasta (keskeltä ei mitään), mikä on noin tunnin ajomatkan päässä Ouarzazatesta.
Pysähdyttiin Kalaat M´gouna nimisessä pikku kylässä ihan vaan siksi, koska halusin ostaa niiden kuuluisaa ruusuhajuvettä (-; Tuo kylä on siis tunnettu ruusuistaan ja keväällä kyseinen kylä pitäisi siis olla ruusujen peitossa! Olisi aika kiva käydä tuolla siihen aikaan (-: Tuon ison tien varrella olevat pikku putiikit möi kaikkea mikä tuoksui ruusuilta!

Pahoittelen, että näitä kuvia on taas hirmuisesti, mutta en vaan osaa karsia niitä! ;-D
Hotellille päästiin jo ajoissa neljän aikaan ja taas oli toiveena päästä uimaan hotellin altaalle sillä automatka oli jälleen tuskasen kuuma. Mutta vesi oli taas jääkylmää?! Miksi se on jääkylmää jos aurinko on porottanut koko päivän pilvettömältä taivaalta?! 

Oltiin sen verran poikki, että pääsettiin jäädä hotellille syömään ja tosiaan meidän hotelli sijaitsi muutenkin keskellä ei mitään.. Oli kyllä hyvä päätös! Ruoka oli ihan sairaan hyvää, ehkäpä loman paras illallinen! Sekä tuon paikan omistaja oli ihana, sinne se vaan tuli istumaan ja rupattelemaan meidän kanssa kun nautittiin illallista. :-D

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia