Morocco Day 2

9.53

Kilometripostaus myös meidän tokasta päivästä! :-D Eli vuokrattiin auto Marrakechistä joka tuotiin meidän hotellille aamulla. Nautittiin ensin aamupala hotellilla ja suunniteltiin meidän reittiä Ouarzazateen. Reitti sinne on kyllä helppo kuhan ensin löytää tiensä pois sokkeloisesta Medinasta! 
Suurin osa näistä kuvista on otettu auton ikkunasta joten pahoittelut huonosta laadusta!
 Käytiin ensin vähän kävellen katsomassa tota reittiä ulos tuolta, jottei tuhlattaisi meidän vähäisiä bensoja. Kun oltiin suht varmoja reitistä ulos, lähdettiinkin etsimään bensa-asemaa. Selvittiin helposti ulos vaikka nuo kadut tuolla on tosi kapeita, yhden auton mentäviä! Isolle tielle pääsessä olikin edessä noin 3h matka Ouarzazateen.
 Tuo tiehän siis kulkee läpi Atlas-vuorien, joten oli aikas huikeat maisemat. Oli myös hieman pelottavaa ajaa tuolla, (tai siis minähän en ajanut vaan istuin tyytyväisenä kyydissä) koska todella kiemuraiset pienet tiet ja välillä turvakaiteista ei tietoakaan :-D
 Oltiin tosiaan laskettu, että matka tuonne kestäisi noin 3h, mutta koska tiet tuolla vuorilla oli mitä oli, niin meille tohon meni aikaa noin 5h. Taidettiin pysähtyä ehkä kerran tai kaksi, ja oltiin myös vähän hukassa hotellia etsiessä!
Selvittiin kuitenkin vihdoin hotellille, joka oli myös tosi upea ja varsinkin hintaan nähden! Vähän harmittaa ettei jäännyt sen paremmin aikaa tutkiskella tota kaupunkia.. Sekä oltaisiin kovasti haluttu mennä uimaan, mutta uima-altaan vesi oli tossa vaiheessa ihan jää kylmää.
 Hotellilla käytiin pikaisesti vaihtamassa vaatteet jonka jälkeen suunnattiin keskustaan etsimään ruokapaikkaa, ei oltu tuonakaan päivänä syöty muuta kuin aamupala!

Tuo kaupunki vaikutti tosi kivalta ja paljon siistimpi kuin Marrakech. Kyseisessä kaupungissa on kuvattu monia elokuvia sekä tv-sarjoja! Ja siellä on tosiaan myös Atlas elokuvastudio.
 Meidän hotelli oli n. 10-15min kävelymatkan päässä tosta keskustasta. Löydettiin sieltä aukio, mikä oli täynnä ravintoloita. Hinta-taso tuolla oli hieman halvempi kuin Marrakechin ravintoloissa. 
Valittiin kyllä tosi huono ravintola! Tai ainakin mun ruoka oli ihan järkyttävän pahaa ja ruoka oli vääränlainen mitä ruokalistassa sanottiin...
Illallisen jälkeen palattiin takaisin hotellille ja päätettiin juoda muutamat. Ihan vaan koska meidän uima-allas alueella oli baari ja tuo uima-allas alue näytti upealta pimeällä. Ja kaksi kaljaa maksoin noin 5 puntaa! (-;

You Might Also Like

0 kommenttia