Hello February

By Mia - 15.56

Tässä tulis kuulumisia lähipäiviltä kuvien kera! (-: En voi uskoa, että nyt on jo helmikuu? Ja lomaan enää 4 päivää!!! Apua!
VIHDOIN raaskin ostaa uuden puhelimen :-D Tuo mun vanha on edelleen toiminut hyvin, niin en ole raaskinut ostaa uutta. Nyt mun maailman on kyllä ihan mullistunut, nyt ymmärrän miten ihmiset voi kuluttaa niin paljon aikaa puhelimella... :-D // Kävin yks päivä Tigerissa tappamassa aikaa ja näin siellä söpöt kissa kulhot! Ekalla kerralle ne jäi kyllä kauppaan, mutta oli pakko käydä hakemassa ne myöhemmin! Ja pakkohan oli heti nauttia aamupala uudesta kulhosta.
Myöskin ajantappo reissulla poikkesin H&M:ään ja sieltä lähti mukaan musta kevättakki! En kauheasti tykkää mun vanhasta mustasta takista sen kummallisen huppukaulus-systeemin takia :-D Ja se onkin jäännyt vähemmälle käytölle.// Niin ja sieltä Tigerista tuli myös ostettua autokarkkeja! Suomalaisia karkkeja siis!!// Tänään olen käynnyt laittamassa ripset lomakuntoon sekä jatkanut pakkailua. Heräsin aamulla taas kauheesee päänsärkyyn, joka on jatkunut koko päivän... Joten tää päivä menee rentoillessa kotona :-(

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia