My Year 2015 #2

By Mia - 19.29

TOUKOKUU
Toukokuussa sain taas vieraita Suomesta tänne ja käytiin mm. Thorpe Parkissa. Lisäksi käytiin ahkerasti katsomassa jääkiekkopelejä suomityttöjen kanssa, poikaystävä sai raahattua mut katsomaan vahdin vaihtoa Buckinhamin palatsille ja kävimpä myös katsastamassa Hampstead Heathin!

KESÄKUU
Kesäkuussa juhlittiin tuttuun tapaan juhannusta ja se me vietettiin Hyde Parkissa keskellä kaatosadetta.. Monta iltaa tuli istuttua joen varrella sijaitsevassa London Rivierassa! Tuosta paikasta olen hehkuttanut monet kerrat. Toivottavasti kyseinen paikka tulee taas ensi kesänä!!
Kesäkuussa tuli myös tutkittua Battersea Park läpi!

HEINÄKUU
Heinäkuu oli ehkä mun suosikki kuukausi tänä vuonna! Noh kenempä se ei olisi..
Sillon mm. suunnattiin Battersea Parkiin soutamaan. Parasta! Sekä mentiin veneellä Greenwichiin, pikniköitiin, nautittiin Magnum jäätelöitä ja vietettiin tyttöjen iltoja! 

ELOKUU
Elokuussa muistaakseni mulla loppui aupparin hommat ja suuntasin pariksi viikoksi Suomeen ennen uuden työn alkua. Ja oli kyllä ihan mielettömän kiva loma ja aivan ihanat säät sattui tuolle ajalle! Suomessa juhlittiin mm. siskontytön ensimmäisiä synttäreitä! En malta odottaa, että ensi vuonna (toivottavasti) taas pääsee nauttimaan Suomen kesästä.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia