My Year 2015 #1

By Mia - 19.58

Taas kun vuosi lähenee loppuaan ajattelin koota teille kohokohtia mun kuluneest vuodestani ja tässä tuliskin ensimmäinen osa!

TAMMIKUU
Tammikuussa ei tainnut tapahtua kummempia, ainakaan kuvista päätellen! Juhlittiin mm. Nooran läksiäisiä super hyvässä thaimaalaisessa(?) ravintolassa, käytiin Winter Wonderlandissa luistelemassa ja aloitin näköjään hot joogan tuolloin! Muistan tammikuun olleen tositosi kylmä! 

HELMIKUU
Helmikuussa saatin ensimmäinen ja myös viimeinen lumi tänne Lontooseen :-D Oli se vaan ihanaa! Toivottavasti myös ensi vuonna saadaan nähdä edes vähän lunta.
Helmikuun kohokohta olikin muutaman päivän Pariisin reissu, jonne matkattiin bussilla!
Pariisi oli hieno kaupunki, mutta taisin odottaa liikoja.. Tai sitten vaan huonon sään takia en oikein tykästynyt kaupunkiin :-D

MAALISKUU
Maaliskuussa tapahtui kaikennäköistä kivaa! Sain tänne vieraita Suomesta ja heidän kanssaan tuli koettua ja nähty kaikkea uutta, mm London Eye! Käytiin myös Shardissa ihailemassa maisemia, juhlittiin St. Patrickin päivää, käytiin Suomikirkon pääsiäismarkkinoilla ja nautittiin ekasta lämpimästä päivästä Holland Parkissa!

HUHTIKUU
Huhtikuussa matkasin söpöön pikku kaupunkiin Guildfordiin. Oli kivaa vaihtelua Lontoolle. Nautin aamupalaa ulkona. Tutustuin Piian ja tehtiin extempore retki eläintarhaan! Huhtikuun lopulla matkasin myös viikon lomalle Suomeen.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia