My kind of Monday

By Mia - 20.55

Tässä tulis taas kuva pläjäys tältä päivältä. On kyllä ollut ihan mahtava loma päivä! Suunnattiin Essin kanssa aamusella Wandsworthiin aamupalalle. En eilen kaiken matkustamisen jälkeen jaksanut lähteä ruokakauppaan, joten aamupala tarvikkeita ei kotoonta oikein löytynyt. Mikäs sen parempi syy lähteä ulos nauttimaan aamiaista! Ei sen kummemmin mietitty aamupalapaikkaa etukäteen. Southside ostoskeskukseta löytyi Muffin Break niminen kahvila, jossa oli tarjolla meitä miellyttävää ruokaa joten päädyttiin siis sinne! Ja hyvä valinta olikin!


Aamupalan jälkeen Essin suunnatessa omille teilleen, päätin lähteä haahuilemaan Batterseahin sekä Chelseaan. Wandsworthista meni sinne kiva riverside walk, jota pitkin matka taittui nopeasti.
Kävin mm. tutkimassa mitä King's roadilta löytyi ja tykästyin siihen kovasti. Söpöjä kahviloita ja pikkuisiä liikkeitä vieri viereen. Eksyin myös Lushin liikeeseen ja siellä oli niin ihastuttava myyjä niin en kehdannut sitten tyhjin käsin lähteä :-D Pari bath bombia lähti siis mukaan enkä malta odottaa että pääsen niitä testaamaan!

Päätettiin tää päivä Essin kanssa nauttien tortilloja meidän takapihalla muutaman juoman kera. Innokkaina myös pompittiin trampoliinilla, haha! Ihan täydellistä.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia