"Spend your life doing strange things with weird people"

By Mia - 21.33

Kerkesinkin tulla tänään jo postailemaan muutamat kuvat eiliseltä ja tältä päivältä.
Tytöt siis eilen iltapäivällä saapuivat Lontooseen. Mun host mom oli tullut kotiin jo ajoissa töistä, joten sain loppupäivän vapaaksi ja pääsin liittymään tyttöjen seuraan!
Ensimmäisenä suunnattiin syömään lounasta The Rockettiin ja nauttimaan auringon paisteesta terassilla syöden ja juoden. Eikä kyllä käynyt edes mielessä, että naama voisi siinä auringon paisteessa palaa. Mutta kyllä vaan, naama oli hieman punainen illalla :-D
Mitään kummoista ei eilen tehty, mutta illemmalla suunnattiin Jewel nimiseen baariin Piccadillylle, mikä on mun mielestä tosi kiva baari! Ihmisten ajoissa lähdettiin jo kotiin sillä tänään oli sitten tiedossa aikainen herätys.

Tänään suunnattiin sitten shoppailemaan Piccadillyn kautta Oxford Streetille! Käytiin tottakai ottamassa Oxford Circuksen Top Shopissa photo booth-kuvat! Shoppailujen lomassa käytiin myös söpössä kahvilassa nauttimassa teetä ja herkkuja.
Ihan kivasti shoppailessa taas vierähti semmoiset 7 tuntia... :-D Paljoa mitään en löytänyt vaikka monet kaupat koluttiinkin, ehkä hyvä niin! Ted Bakerista ainakin lähti jotain pientä ja söpöä mukaan!
Huomenna olisi taas kunnon turisteilu päivä tiedossa, joten pitäisi pikku hiljaa hipsiä nukkumaan...

  • Share:

You Might Also Like

1 kommenttia