Perfect Sunday

By Mia - 17.20

Tässä tulis loput kuvat sunnuntai päivältä! Meillä ei ollut tuolle sateiselle sunnuntai päivälle muuta suunnitelmaa London Eyen jälkeen.
Päätettiin Westminsteriltä jatkaa matkaa Tower Hilliin ja käytiin St. Katharinen pikkusatamassa syömässä. Tykästyin tuohon satamaan, kun sen noin kuukausi sitten ensimmäisen kerran näin ja olihan Meri ja Suvikin pakko viedä sinne käymään.
Päädyttiin ranskaliseen ravintolaan syömään, joka osoittautui oivaksi valinnaksi! Ihan älyttömän hyvää ruoka ja etenkin tuo suklaakakku!

Sateen hellittäessä ihasteltiin keväistä satamaa ja siirrytiin vielä läheiseen hotelliin jälkkäri siidereille. Tuo Dickens Inn on kyllä mielettömän söpö ulkoapäin! Siellä sitten nautiskeliin siidereistä ja höpöteltiin muutama tunti. Huomattiin kellon olevan vasta vähän ja aikaa olisi vielä hyvin tehdä jotain.
Tytöt halusivat käydä Paddingtonin asemalla moikkaamassa Paddington-patsasta, joten suunnattiin siis sinne! Patsaan moikkailun jälkeen mentiin läheiseen pubiin, mitäs muutakaan tekemään kuin syömään vähän lisää :-D Siellä vierähtikin rupatellessa helposti muutama tunti. Vietettiin ihan mielettömän kiva ja rento sunnuntai päivä! (-: Oli ihanaa saada tuttuja käymään täällä.  Nyt innolla odotan Suomen lomaa johon onkin enää neljä päivää! Tuntuu, että ois vielä miljoona asiaa hoidettavana ja ihana hammassärky vielä tähän päälle.. äh!


  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia