Normaali työpäiväni

By Mia - 17.03

Lukaisin tuossa eilen postauksen Iidan normaalista au pair-päivästä ja päätin itse toteuttaa samanlaisen! Tälläinen oli siis mun tämä perjantainen työpäivä:

7:00 Heräilen muun perheen aamutoimiin (huutamiseen :-D), mutta oma kello soi vasta tunnin päästä joten yritän vielä hetken nukkua.

8:00 Oma herätyskello soi. Jään vielä sänkyyn makoilemaan ja selailemaan puhelinta. Normaalisti olen herännyt vasta vähän ennen yhdeksää, mutta nyt tein suuren muutoksen ja herään jo tuntia ennen töitä ;-D Kerkeää kunnolla herätä ja muutenkin saa yhden tunnin lisää päivään!

8:15 Nousen sängystä ja petaan sen. Olen myös ryhdistäytynyt tämän sängyn petaamisen kanssa! Puen päälle ja suuntaan vessaan. Pikainen peseytyminen.

8:20 Käyn keittämässä itselleni kupin kahvia. Kaikki muut ovat jo lähteneet töihin/kouluun, niin ihanan rauhallista!

8:22 Pikainen ehostus ja tukan laitto. Normaalisti mulla on tukka aina auki, mutta tänään se näyttää kovin likaiselle joten teen pikaisen sivuletin. Oon kyllä maailman surkein tukan laittajan :-D

8:27 Istahdan kahvikupin kanssa hetkeksi koneen ääreen. Selailen sähköpostit ja lueskelen blogeja.

8:57 Huomaankin kellon olevan jo melkein yhdeksän. Käyn pesemässä vielä hampaat.

9:01 Olen valmis aloittamaan työt!
9:15 Olen siistinyt lasten huoneet ja pedannut sängyt. Menen alakertaan ison pyykkivuoren kanssa. Lajittelen pyykit ja laitan koneen pyörimään.

9:17 Viikkaan eiliset pyykit, silitän pari paitaa ja vien puhtaat vaatteet kaappeihin.

9:40 Alan siivoamaan keittiötä ja olkkaria. Taas kamala sotku.. En tajua miten tää perhe saa yhdessä illassa ja aamussa näin kamalan sotkun aikaiseksi..
Matt keskeyttää siivoukset ja pyytää apua sähköpostin lähettämisessä...

10:15 Vihdoin keittiö siisti ja tavarat omilla paikoillaan! Katson kelloa ja huomaan sen olevan vasta noin vähän...
10:16 Imuroin alakerran ja päätän samalla imuroida myös oman huoneeni.

10:36 Teen itselleni pikaisesti aamupalaa ja samalla moppaan keittiön lattian. Matt keskeyttää taas ja pyytää tällä kertaa etsimään teippiä...

10:46 Mopattu!Vihdoin pesukonekin on pyörinyt. Ripustan pyykit ja laitan uuden koneellisen pyörimään.

11:00 Aika mennä koiran kanssa ulos. Käyn nopeasti vessassa ja haen kengät. Päätän lähteä ulos pelkässä hupparissa, sillä eilen meinasin läkähtyä toppatakissa...
11:16 Vihdoin päästää lähtemään. Ulkona on aivan ihana sää ja kaikki näyttävät olevan niin hyvällä tuulella! Pelkässä hupparissakaan ei tullut yhtään kylmä.

11:45 Yritin saada koiraa juoksemaan kanssani, mutta ei tuo reppana jaksanut :-D Jäädään hetkeksi istumaan puiston penkille ja nauttimaan auringosta, ja kyllä, koira istuu myös penkillä.

12:33 Takaisin kotona.

12:35 Pesukone on pyörinyt, ripustan pyykit. Päätänkin vielä pestä koneellisen omia vaatteitani.
12:38 Matt pyytää käymään kaupassa sekä postissa. Syön nopeasti lounasta ennen asioille lähtöä. Ei haittaa yhtään mennä kävelemään tuohon säähän! Mielummin ulkona kuin sisällä kykkimässä.

12:55 Matkalla postiin!

13:07 Kerrankin postissa ei ole jonoa ja pääsen äkkiä pois sieltä.

13:15 Päätän mennä isoon Sainsburyyn tekemään ruokaostokset. Mutta sitä ennen käyn puntakaupassa hakemassa itselle uudet kuulokkeet sillä toisesta kuulokkeesta ei enää kuulu mitään.
13:22 Matkalla ruokakauppaan vaihdan vanhat kuulokkeet uusiin.

13:25 Kaupassa huomaan, etteivät uudet kuulokkeet toimi sen paremmin kuin vanhatkaan; okei ne vanhemmat toimivat ehkä jopa paremmin :-D Olipas hyvä ostos.. Ja harmi kun kerkesin viskaista ne vanhat jo menemään...

13:38 Päätän samalla tehdä myös omat ruokaostokset, ettei tarvitse uudelleen lähteä kauppaan.

13:48 Vihdoin matkalla kotiin!

14:05 Kotona. Puran ruokaostokset ja haen omat pyykkini. Työpäivä takana!

Normaalisti mulla olisi illalla vielä tunti töitä, jolloin valmistan illallista. Tänään perhe syö valmisruokaa joten sain illan vapaaksi!
Ja kuvat eivät kyllä millään liity mun työpäivään.. Kävin ne tänää nappaamassa töiden jälkeen!


 • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kivoja kuvia ja mukava lukea sun päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva jos kiinnosti, mun päivät kun eivät kovin kummosia ole : D

   Poista
 2. haha kannattasko joskus koittaa panostaa noihi kuulokkeisiin vähä enemmän ku puntakaupasta :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon miettiny : DD Oon tänä vuonna nimittäin ostanu sieltä jo varmaan viidet kuulokkeet...

   Poista
 3. Hei olisin kolmen viikon pääst lähössä Lontoosee au pairiks ni mietin täs et paljonko ois viisasta ottaa rahaa mukaa? en aio siel mitää kaupoja tyhjiks ostaa ni mietin vaan et olisko sulla mitää neuvoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa tähän kyllä mitään summaa sanoa, koska en tiedä mimmoinen palkka sulla esim. on. Itselläni ekassa perheessä oli todella huono palkka, niin tuli useasti käytettyä myös suomitiliä. Suosittelen siis, että vähän olisi edes säästöjä tänne lähdettäessä!

   Poista