Paris #2

By Mia - 15.05

Sunnuntaiaamu aloitettiin ranskalaisella aamupalalla, johon ei kyllä paljoa kuulunut. Onneksi aamupala kuului kuitenkin hotellihuoneen hintaan, en oli tosta ihan 7 euroa maksanut.
Mietittiin miten saataisiin koko sunnuntai kulumaan, kun oltiin kuultu ettei Pariisissa sunnuntaisin ole mikään auki.
Aamupalan jälkeen suunnattiin Champs Elyseelle ja meidän onneksi siellä olikin kaikki kaupat ja ravintolat auki! Pyörähdettiin muutamissa kaupoissa ja itse en tainnut ostaa muuta kuin lisää macaroneja :-D Käveltiin Champs Elyseetä Louvrelle asti ja räpsittiin kuvia.
Tuossa vaiheessa oli taas jo hirmuinen nälkä ja pysähdyttiin nauttimaan täytetyt ranskalaiset patongit.

 Sieltä sitten käveltiin takaisin hotellille ja käytiin nukkumassa pikku päikkärit. Unien jälkeen vähän laittauduttiin ja lähdettiin syömään. Tällä kertaa käytiin muualla kuin mäkkärissä ;-D Mentiin italialaiseen ravintolaan Champs Elyseelle. Mun pasta olin ihan okei, mutta olin tosi pettynyt kun en saanut haluamaani jälkiruokaa... Ravintolassa oli töissä hupsu mummo joka tarjoutui ottamaan kuvia tyyliin jokaisesta asiakkaasta :-D Muutenkin se siellä hösäsi kokoajan ja anteli mm. koirille poskisuudelmia. Ruuan jälkeen päätettiin mennä takasin hotellille, pakata tavarat ja käydä ajoissa nukkumaan, sillä aamulla olisi edessä aikainen herätys.
Maanantaina herättiin ennen kahdeksaa, pakattiin loput tavarat ja käytiin nauttimassa aamupala. Yhdeksältä suunnattiin bussiasemalle. Takaisin tulomatkalla ei onneksi ollut minkäänlaista ongelmaa bussin kanssa. Meitä tosin kovasti harmitti tulla junalla kanaalin ali eikä lautalla sen yli! Lautalla oli paljon kivempaa. Junaan ahdettu bussi oli aika ahistava, mutta onneksi se matka ei kestänyt kauaa.
Vähän harmitti lähteä, sillä tottakai juuri lähtöpäivänä heti aamusta paistoi aurinko...
Oli silti kiva reissu säästä ja muusta huolimatta! (-: Ranskalaiset ihmiset olivat tosi mukavia ja kohteliaita. Oli kiva saada vähän maisemanvaihdosta, mutta myös kiva olla takaisin Lontoossa.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia