Paris #1

By Mia - 22.55

Meidän Pariisin matka ei tietenkään alkanut mutkitta. Meidän bussin oli tarkoitus lähteä kahdeksalta illalla mutta siellä jonossa seisoskeltiin vielä yhdeksän aikaan... Päästin lähtemään matkaan siis yli tunti myöhässä ja ketutus oli kova. No bussi oli sitten oikein täyteen ahdettu ja yritä siinä sitten nukkua jonkun tuntemattoman vieressä :-D Ja juurin kun oli saannut unenpäästä kiinne täytyi tottakai herätä passin tarkastukseen ja pomppia ulos bussista. Koska oltiin myöhässä aikataulusta ei mahduttu edelliselle lautalle ja seuraavaa odoteltiin kaksi tuntia... Bussiin ei saannut jäädä nukkumaan lauttamantkan ajaksi joka kesti puolitoista tuntia. Se ei kyllä enää harmittanut lautalle päästyä. Siellä oli kivaa.
Noh kaiken tuon jälkeen päästiin onnellisesti Pariisiin ja meidän hotellille. Oli ihan sairaan kylmää ja sateista. Ilma tuntui paljon kylmemmältä siellä kuin täällä Lontoossa.
Pienen freesauksen jälkeen lähdettiin kiertelemään lähi aluetta ja käytiin aamupalalla. Meidän hotelli oli kyllä tosi hyvällä paikalla! Ihan Riemukaaren lähellä, joten kaikki kätevästi kävelymatkan päässä.

Kierreltiin ja räpsittiin kuvia sateesta ja kylmästä huolimatta. Sade päätti onneksi loppua iltapäivällä ja aurinkokin näyttäytyi sillon tällöin! Päätettiin lähteä kävelemään Eiffel-tornille päin ja tottakai käytiin Effel-tornissa. Ihan ylös ei jaksettu kiivetä. Tai minä en jaksanut...
Eiffel-tornista alas päästessä oli jo huutava nälkä ja mentiin mihinkäs muuallekkaan kuin mäkkäriin (-;
Illemmalla vielä kierrettiin parit kaupat Champs Elyseellä ja mun oli ehdottomasti päästävä Ladureella käymään ja päästä maistamaan noita kauheasti hehkutettuja macaroneja. Hyviä ne olivatkin. Ladureen jälkeen suunnattiin hotellille nukkumaan, oli aikamoinen väsymys!

 • Share:

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hei kysyttiinks sulta kauheesti kaikkii kysymyksiä kun sait sen host perheen vai miten se juttu alko? Jos vaan voisit vähän infota? Koska mulla yks perhe kyseli jotain 15 kysymystä sähköpostitse ja ne oli sellasia kysymyksiä mitä jossain esseessä kysyttäis ja myös hieman turhia niin mietin vaan että eihän tää varmaa kaikkien perheitten kanssa pidä paikkaansa? oon aiis au pair worldissa tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kuulostaa ihan mun edelliseltä perheeltä! : D Ne vaati kyllä kanssa tommosia essee vastauksia ja ihan ihme kysymyksiin, ja nyt ymmärrän miksi, ihan outo perhe oli lopulta...
   Mun nykyinen perhe ei kysellyt sen kummempia, ihan perus kysymyksiä esim. mitä oon opiskellu, mitä oon tehnyt sen jälkeen yms yms. (:
   Jos perhe vaikuttaa sun mielestä jo tossa vaiheessa vähän epäilyttävälle niin en suosittelis menemään heille!

   Poista
 2. Monelta siis olitte pariisissa? Jos bussi lähti 9 illalla ja lauttamatka kesti 1.5 h ja sitten menittekin jo aamupalalle pariisissa? :D ja kivoja kuvia oot saanu napattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijemmissa postauksissa oonkin kertonut että kokonaisuudessaan bussimatka tulee kestämään 10 tuntia, eli illalla lähdettiin matkaan ja aamulla oltiin perillä (: Voi kun sinne pääsisikin puolessatoista tunnissa (;
   Kiitos! (:

   Poista