Essi 20

By Mia - 12.49

Juhlittiin eilen Essin kakskymppisiä kivalla pienellä porukalla ja teemana meillä oli valkoinen. Näytti tosi kivalta kun oltiin kaikki pukeuduttu valkoiseen. Ensin illallistettiin Thames-joen rannalla sijaitsevassa italialaisessa ravintolassa. Ravintola oli tosi tyylikäs, ja myös ulkoterassilta löytyi paikkoja, missä on sitten varmasti kiva lämpöisten kelien tullessa istua ja syödä. Ruoka oli ihan ok, odotin kyllä vähän enemmän. Sieltä sitten jatkettiin meidän vakio pubiin. Ihan mielettömän kiva ilta! (-: Niin ja eilen yöllä satoi muuten lunta!!


 • Share:

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oi vitsi, mun unelma ois päästä lukion jälkeen jos ei jatko-opiskelupaikkaa saa ni nimenomaa Englantiin töihin ja ehkä au pairiks. Oon kuitenki alkanu miettii et kannattaaks sittenkää toi au pair ku on lukenu nii monii kauhutarinoita mite perhe on just ollu ihan kauhee ja on joutunu vaihtaa tosi monta kertaa ni mitä mieltä sä ite oot? Tottakai se on varmasti muuten kokemuksena hieno mut onkse sen arvosta? Ja ois kiva kuulla lisää just sun au pairina olemisesta tääl blogissa(: Muuten tykkään tosi paljon sun blogista ja vitsi mitä ihanii vaatteita sulla on!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kyllä kadu hetkeäkään, että tänne lähdin vaikka mulla ei mitään unelmaperheitä ole ollut ja vastoinkäymisiä on sattunut. Kannattaa oikeesti käyttää aikaa sen hyvän perheen etsimiseen, mun kaikki perheet löysin vähän hätiköiden ja tässä tulos : D Multa löytyy noita aikaisempia au pair postauksia tuolta "au pair" tunnisteen alta (: Ja kysyä saa tottakai lisää!
   Kiitos paljon! (:

   Poista
 2. Moikka ! Hitsi sun blogi on ihan paras, oon seuraillut sitä jo hyvän tovin ! :)
  Itse olen tulossa Lontooseen au pairelemaan maaliskuussa ja mietiskelin että eihän sinne tartte mitään työskentelylupaa ja eihän siitä tartte mtn veroja maksaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla! Ja kiva saada lisää Suomi-auppareita tänne! (:
   Ei tosiaan tarvii mistää tommosista työluvista sunmuista huolehtia (:

   Poista