"The first five days after the weekend are always the hardest."

By Mia - 1.09

Käytiin eilen päivällä Essin kanssa kuvailemassa joen varrella ennen shoppailua. Aamusella sää nytti melkoisen huonolta, tuuli ihan kamalasti ja satoi kaatamalla. Vesi sade onneksi loppui ja uskaltauduttiin ulos vaikka kovasti vielä tuuli. Niin jännä, perjantaina sää oli aivan toinen, niin ihanan keväinen!
Sieltä sitten siirryttiin Wandsworthin ostoskeskukseen shoppailemaan, ja tarkoituksena oli käydä ihan vaan Primarkissa hakemassa pari tiettyä juttua. Mutta kuinkas kävikään :-D Itse en löytänyt melkein mitään mitä lähdin alunperin hakemaan, mutta sen sijaan kaikkea muuta tarttui ostoskoriin... niitä esittenen toisessa postauksessa! Pyörähdettiin muutamassa muussakin kaupassa, mutta itse en oikein löytänyt mitään. Ja hyvä niin :-D Shoppailujen jälkeen käytiin vielä burgereilla. Oli niin kiva pitkästä aikaa syödä ulkona ja päästä valmiiseen pöytään haha!

 • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ballerinat tammikuussa?

  Annitanni

  VastaaPoista
 2. Löysin tän sun blogin taas melkein puolen vuoden tauon jälkeen ja luin tältä ajalta postauksia, mutta meni ohi asuuko sun kaveri Essi nyt samassa host-perheessä sun kanssa ja työskentelee sielä myös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo asuu meillä vuokralla mutta käy siis muualla töissä (:

   Poista