Snapshots from Finland

By Mia - 20.35

Aika Suomessa meni tosi nopeesti. Lomalla ehdin käydä mm. kosmetologilla, jonne sain joululahjaksi lahjakortin. Masentavana uutisena kuulin, että mulla näkyy jo ikääntymisen merkkejä.. :-D
Käytiin myös useaan otteeseen pyörähtämässä Kotkassa, missä kävin moikkaamassa kavereita. Joulupäivää juhlistettiin myös pienillä "kotibileillä" ja sieltä eksyttiin baariin. Seurvaavana päivänä käytiin leffassa kattomassa uusi Salkkari leffa, huonosta olosta huolimatta. Oli kyllä hauska leffa ja kauhuleffasta kaukana, haha!
Zoellan Girl Online kirja tuli myös luettua. Ja pakko myöntää, että ennakkoluuloista huolimatta se oli aivan ihana kirja! (-:
Lumesta ja pakkasesta pääsin myös nauttimaan pitkästä aikaa. Tai oishan siitä voinnut nauttia jos ois ollut kunnon talvivaatteet... Mutta on se lumi vaan niin kauniin näköstä.
Pääsin viettämään aikaa mun supersöpön siskontytön kanssa! Kaikin puolin siis ihana loma takana, mutta oli myös ihana palata takaisin tänne lämpimään Englantiin ;-D Täällä mulla on vielä loppu viikko lomaa!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia