Paris is always a good idea

By Mia - 15.43

Katteltiin viikonloppuna huvikseen matkoja Pariisiin. Tai ollaan me Essin kanssa puhuttu, että siellä ois kiva käydä. Lopulta me sitten kuitenkin päädyttiin varaamaan kyseinen matka, sillä löytyi yllättävän halpa hotelli sekä bussimatkat!
Me lähdetään perjantaina 13.2 kahdeksan aikaan illalla bussilla Lontoosta kohti Pariisia. Pariisiin saavutaan jo kuuden aikaan aamulla. Ihanan pitkä bussimatka siis tulossa :-D Mutta onneksi se on yö aikaan niin toivottavasti saisi nukuttua koko matkan!
Hotelli me varattiin suht läheltä sitä bussipysäkkiä mihin saavumme, jottei tarvitse aamullä lähteä seikkailemaan sen kauemmas. Suunnitelmissa oli ensimmäisenä suunnata hotellille, heittää laukut sinne ja lähteä aamupalalle!
Me ollaan Pariisissa siis kaksi kokonaista päivää. Takaisin Lontoota kohti lähdetään bussilla köröttelemmään Maanantaiaamuna jo kello 10. Ja taas edessä pitkä bussimatka :-D

Oon joskus aikaisemminkin käynnyt Pariisissa, mutta paljoa en matkasta muista! On ihanaa päästä sinne uudestaan. Mitään sen kummempia ei olla keretty suunnitella meidän minilomalle. Meidän hotelli on aika hyvällä sijainnilla, että kaikkien perus nähtävyyksien pitäisi olla suht lähellä!
Vinkkejän saa antaa, missä kannattaisi ehdottomasti käydä! (-:

 • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minkä kautta varasitte? :) oon itekin meinaan aupairina lontoossa ja oon ajatuksen tasolla miettiny et pitäskö mennä käymään ku kuullu kans noista halvoista busseista mitä sinne menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bussi varattiin Megabus sivuilta. Vähän kyllä kauhistuttaa tuo pitkä bussimatka :D Kun junalla taas ois päässyt alle kolmessa tunnissa, mutta hintaakin sillä oli puolet enemmän...

   Poista
  2. Okei kiitti tiedosta. :) joo junat on aika kalliita täällä.. Mut onneks toi on yöbussi ainaki toi toine nii voi nukkua :D

   Poista
  3. Jep onneksi! Saa nähdä miten takastulo matkalla saa ajan kulumaan :-D

   Poista