Cosy Tuesday

By Mia - 22.02

Lilluin taas äsken melkein tunnin kylvyssä ja nyt on kyllä puhdas olo! Hiusten latvoihin laitoin kasan hoitoainetta ja annoin sen vaikuttaa niissä tuon kylvyn ajan. Ärsyttää kun tää Englannin vesi tekee mun hiuksista entistä kuivemmat ja huonokuntoisemmat :-( Ennen joululomaa mun tukasta leikattiin huonoja latvoja pois. Vaihdoin samalla normaalit ponnarit semmoisiin "hiusdonitsi" ponnareihin, aattelin ettei ne ehkä vahingoita hiuksia niin pahasti kuin normaalit. Sekä sain Saijalta hiusöljyä, mikä tuli kyllä tarpeeseen. Tuntuu, että tukka ois kasvanut kovasti sen leikkuun jälkeen!

Tilasin Amazonista viikonloppuna Nicholas Sparksin The best of me-kirjan ja se tulikin jo tänään kotiovelle! Tilasin ton itseasiassa sitä meidän kymmentuntista bussimatkaa varten Pariisista takaisin Lontooseen, jotten kuolisit tylsyyteen... Aattelin kuitenkin aloittaa sen lukemisen tänään kylvyssä, mutta empäs aloittanutkaan, päädyinkin katselemaan Youtube-videoita ja syömään hedelmiä!
Kävin tänää ilmoittautumassa tosiaan sinne joogaan ja aattelin jo heti huomenna mennä ekalle tunnille. Mulla vaan on pienoinen vaatekriisi sinne :-D Siellä kaikki näytti olevan niin hienoissa urheiluvaatteissa ja itsehän en omista mitään kivaa vaatetta joka sopisi sinne jooga tunnille.. :-D Onneksi mulla sentään on hieno joogamatto!

  • Share:

You Might Also Like

1 kommenttia