I could give up shopping but I'm not a quitter

By Mia - 12.28

Vietettiin eilinen itsenäisyyspäivä niinkin juhlallisissa merkeissä kuin shoppailemalla Oxford Streetillä. Mä olin tohon säästänyt rahaa jo pari kuukautta ja annoin itselleni luvan shoppailla oikein urakalla. Ei sieltä sitten loppujen lopuksi löytynyt mitää ihmeellistä, vaikka siellä semmoiset kahdeksan tuntia vierähtikin. Ostoslistalla oli mm. uusi talvitakki ja talvikengät sekä joululahjat.
Ja huh mitkä tungokset tuolla oli, taisi muutama muukin olla joululahjaostoksilla, plus siihen vielä huono kenkä valinta päälle... Mutta tässä tosiaan niitä ostoksia!

Pinkin alusvaatteita Victoria's Secretiltä. Viidet alushousut kahdellakympillä! Nuo yhdet alushousuthan yksittäin maksaa jo sen 7 puntaa... Oisin halunnut sieltä myös kauheesti hehkutettuja body mistejä, mutta ei siinä tungoksessa niitä jaksanut alkaa haistelemaan.
Kauan himoittu huivi Zarasta! Tän mä oisin halunnut aikoja sitten tilata sieltä, mutta se oli kerennyt jo loppua nettikaupasta.
Musta t-paita The Stingistä. Toi on semmoinen vähän lyhyempi malli, mutta otin sen kuitenkin L-koossa jottei se ois ihan niin napapaita. Ja L-koko oli M-kokoa halvempi, haha.
Ja kotipöksyt Primarkilta! Ei siis sen kummempia ostoksia tällä kertaa.

Lisäksi ostin vielä mustan kangas takin Forever21:sta, sitä oli niin hirveän hankala kuvata... Se ei tosiaan mikään paksu ole, mutta halpa ja kiva se oli :-D Jostain nyt pitäisi ne talvikengät löytää ennekuin meen Suomeen... Niin ja tosiaan niitä joululahjojakin löytyi ihan kivasti! Muutama juttu täytynee vielä hankkia.

  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia