November

By Mia - 20.01

Torstaina vietettiin pienimuotoista tyttöjen iltaa Saijan luona. Alun perin piti mennä Saijalle vaan värjäämään tukka ja syömään TERVEELLISESTI. Neljän tortillan, juusto kakun, hedelmien ja nutellan, sipsien sekä kaljojen jälkeen oli tosta kyllä terveellisyys taas kaukana... Myöhemmin myös Vera liittyi meidän seuraan ja siinä sitten pelattiin muistipeliä ja rupateltiin aamu kahteen!
Vitsi on ikävä tömmösiä iltoja ettei tartte lähteä mihinkään. Ja tuli tosiaan se tukkakin taas värjättyä vähän tummemmaksi.
Mulla oli perjantaina aikanen herätys, koska piti suunnata takaisin kotiin töihin.. :-D Onneksi perhe lähti sukuloimaan viikonlopuksi niin sain rauhassa siivota.
Perjantaina näin mun kaveria Kotkasta, joka oli siis täällä Lontoossa "lomalla". Vitsi miten kiva oli nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Käytiin Bella Italiassa syömässä super hyvät pastat (ja tottakai jälkkäriä vielä siihen päälle..) ja sieltä sitten eksyttiin TigerTigeriin muutamille. Paikka oli Halloween pippaloiden takia ihan liian täynnä. Siellä ei oikeesti pystynyt ees liikkumaan ja koko ajan tuli vaan lisää porukkaa.. Eipä siis jaksettu sitä menoa kauaa katella ja lähdettiin ajoissa kotiin nukkumaan.
Muutoin viikonloppu meni kotosalla, kun kerrankin sai nauttia omasta rauhasta!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia