Kosmetiikka lemppareita

By Mia - 17.13

Mun uutukaisin kosmetiikka lemppari on Garnierin Ultimate Blends-hoitoaine. Se on etenkin tarkoitettu keskipitkille hiuksille joissa kaksihaaraisia, eli siis juuri sopiva mulle (-; Mulla ainakin pesun jälkeen on tukka tuntunut silkkisemmältä ja näyttänyt terveemmältä. Ja plussana vielä vaniljan ja papaijan ihana tuoksu!
Mulla on joskus aijemmin ollut kokeilussa Batisten se ruskeille hiuksille tarkoitettu kuiva shamppoo, mutta se ei mun tukalle ollut yhtään hyvä! Mietin kaupassa viitsinkö ostaa enää batisten kuiva shamppootta, mutta päätin kuitenkin sen kiikuttaa kassalle hyvän alennuksen takia :-D Ja tuo cherry kuiva shamppoo oli positiivinen yllätys! Poistaa rasvaisuuden hyvin sekä tekee hiuksista tuuheammat ja vielä tuoksuukin hyvällä (-:
Yhtenä kestosuosikkina mulla on pysynyt Maxfactorin Pan Stik. Se peittää kaikki näppylät ym. todella hyvin ja saa aikaan tasaisen lopputuloksen. Mutta ei silti tunnu tukkoiselta pakkelikasalta! Sitä voi myös käyttää meikkivoiteen tavoin koko kasvoille, mutta itse oon ihan vaan peitepuikkona käyttänyt. Tätä löytyy kolmessa eri sävyssä ja lisäksi tuo puikko on todella riittoisa.
En hirveesti tykkää käyttää mitään huulikiiltoja tai -punia, yleensä ihan vaa huulirasvaa tulee laitettua huuliin varsinkin näin arkisin. Mutta jos jotain vähän "erikoisempaa" tulee huuliin laitettua niin jotain näistä kolmesta! Ekana Proclén Lip Balm Volume Booster. Joka on siis turvottavaa huulirasvaa :-D Ei se mitenkään hirmuisesti huulia turvota, mutta vähän ja lisäksi huulin tulee pientä kiiltoa! Omani tilasin joskus aikoinaan Nellyltä.
Toka lemppari on Lumenen Wild Rose nuden-sävyinen huulipuna, joka on todella kevyttä huulilla ja samalla myös kosteuttaa niitä! Lisäksi siinä on suojakerroin 15.
Ja vikana, täällä aikaisemminkin näkynyt, apteekista ostamani huulirasva, josta tulee vähän vaaleanpunaista sävyä huuliin (-:
Näitä kahta oonkin hehkuttanut jo aijemmissa postauksissa. Eli Nivean day cream jota käytän lähes päivittäin bb-voiteen tavoin.
Ja Skinologyn mustapää-kasvovesi, joka ei ainoastaan poista mustapäitä vaan myös mulla auttanut pitämään kaikki muutkin näpyt poissa (-: Ja hintaa sillä taitaa olla alle 1£!

 • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Nice photos! What a shame that I don't understand anything in Finish :(
  http://thekontemporary.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Kristina! (:
   Oh yes that's a bit shame ;(

   Poista
 2. good cosmetics


  http://miinikaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että jätit blogis osoitteen nimittäin ihastuin täysin sun blogiin!<3 pakko kyllä jäädä lukijaksi:)

  VastaaPoista