My everyday makeup

By Mia - 22.42

Mä en oikeen ikinä oo jaksanut panostaa meikkeihin, eikä mulla oikeesti hirveesti meikkejä ookkaan! Ostankin uusia vasta sillon kun edellinen loppuu, harvoin tulee edes kokeiltua mitään uutuuksia.. Tykkään kyllä meikata, mutta harvoin poikkeen siintä tutusta ja turvallisesta meikistä :-D Tässä nyt kuitenkin katsaus mun meikkipussin sisältöön!
 

Kaikista parhaaksi todettu naamarasva tuo Nivea Soft. Tarpeeksi kosteuttava mutta imeytyy kuitenkin tosi äkkiä, joten sopii hyvin meikin alle.
Yleensä käytän pelkästään Garnierin BB-voidetta sekä Lumenen valopuuteria meikkipohjana näin arkisin. Mutta jos on yhtään huonompi ihopäivä (tai lähdössä vaikka juhlimaan) peittelen näpyt tolla Max Factorin pan stik peitepuikolla. Se peittää pienet virheet tosi hyvin mutta ei kuitenkaan jätä ihoa tukkoiseksi. Sen päälle laitan Maybellinen Super Stay-nestemäistä meikkivoidetta, jonka levitän ihan vaan meikkisienellä. Sekin on tosi peittävää ja kestävää mutta ei tee ihosta pakkelimaista. Oon käyttänyt tätä samaa meikkivoidetta jo ties kuinka monta vuotta! Ja tämänkin kiinnitän puuterilla.


Joskus (kun muistan) laitan vielä Maybellinen Dream Lumi touch-valokynää tummiin silmänaluksiin sekä kulmakarvojen alle. Tuo Maybellinen oma on ollut ihan ookoo valokynä. Sekä välillä tulee myös käytettyä poskipunaa vähän tuomaan väriä kasvoille. Mulla on käytössä Wet n' Wildin-poskipuna, mistä tykkään sen heleästä lopputuloksesta.

Kulmakarvat vahvistan ihan vaan kulmäkynällä (aina joku halvin mikä vaan sattuu kaupasta löytymään :-D), harjaan kynän jäljet pois, sekä mutoilen vielä H&M:n kulmakarva geelillä (mikä ei nyt päässyt mukaan kuvaan).

Luomissa käytän Maybellinen tummanruskeaa luomiväriä (pohjustan luomet yleensä ihan vaan puuterilla), jonka levitän tommosella siveltimellä. Joskus tän päälle laitan vielä Max Factorin Smoky Eye Effect-luomiväripuikkoa. Ainoastaan siis tota tummempaa päätä, mikä tuo vähän heleyttä ja lisää tummuutta lopputulokseen.

Silmän rajauksessa käytän Rimmelin Glam eyes-eyelineriä. Tykkään semmoisista vähän kissamaisista rajauksista mitkä paksunee silmän ulkonurkaan kohden. Koska mulla on ripsienpidennykset käytän ripsaria ainoastaan alaripsiin, ja sitäkin niihin laitan hyvin hyvin harvoin.. Mulla on ollut käytössä Goshin Catchy Eyes ripsari jo pidempään. Ostin sen alunperin ton söpön värin takia, mutta totesinkin sen loistotuotteeksi! Myös niissä yläripsissä..


Huulissä käytän yleensä ihan vaan huulirasvaa. Mulla on ollut nyt käytössä toi apteekista hommattu Acon Soft pink-huulirasva mikä tuo myös vähän väriä huuliin! Tykkään myös tosta Maybelliinen Rose Diamonds-huulipunasta, mikä on tosi saman sävyistä kun tuo huulirasva..


 • Share:

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia sun blogissa !!
  voitko käydä kattomassa munkin blogin :)

  www.elsahti-blog.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! (:
   kivoja kuvia oli myös sulla (:

   Poista
 2. Toi acon huulirasva on oikeesti toisi hyvä!!:))

  VastaaPoista